«So Kate»: τα δώδεκα εκατοστά που αγαπούν οι celebrities

«So Kate»: τα δώδεκα εκατοστά που αγαπούν οι celebrities

To sleek, ψηλοτάκουνο παπούτσι που έχει κερδίσει τους celebrities έχει φυσικά κόκκινο πάτο και την υπογραφή του Christian Louboutin.

 

Υπάρχουν πολλών ειδών ψηλοτάκουνα, όλα, όμως, έχουν τον ίδιο σκοπό: να ισορροπήσουν ανάμεσα στο sexy και το chic. Αυτό, όμως, που το καταφέρνει με τον πιο classy τρόπο είναι το «So Kate», οι δωδεκάποντες γόβες του Christian Louboutin που έχουν αγαπηθεί από μπόλικες celebs παγκοσμίως.

H πρώτη που εμφανίστηκε με τις «So Kate» γόβες ήταν η Gwyneth Paltrow τον περασμένο Απρίλιο, που συμπλήρωσε το ολόμαυρο σύνολό της με τα κομψά αυτά δωδεκάποντα σε μεταλλική απόχρωση. Την ακολούθησαν οι Kristen Stewart, Mila Kunis, Cate Blanchett, Jennifer Lopez, Jessica Biel, Blake Lively και Rita Ora (ενθουσιασμένη όταν απέκτησε τις εν λόγω γόβες τις «ανέβασε» στο Instagram) μεταξύ άλλων σε έναν κατάλογο με celebrities που συνεχώς μεγαλώνει.

Τελευταίες του λάτρεις οι Elizabeth Banks και Kate Βοsworth, που επέλεξαν τις «So Kate» για red carpet εμφανίσεις και ανέβηκαν δώδεκα εκατοστά αυτόματα στον πήχη της κομψότητας.

Διαβάστε επίσης:

Καρό: τα μοντέλα δείχνουν το δρόμο

Evan Rachel Wood & Amy Adams: θριάμβευσαν με Gucci