Kristen Stewart: Ποια red carpet εμφάνισή της έχει μετανιώσει;

Kristen Stewart: Ποια red carpet εμφάνισή της έχει μετανιώσει;

Η στυλάτη σταρ μιλάει για την χειρότερη ενδυματολογική της επιλογή

Μπορεί στυλιστικά να έχει εξελιχθεί εντυπωσιακά, αλλά η Kristen Stewart δεν ξεχνάει τα λάθη της στις red carpet εμφανίσεις. Η πρωταγωνίστρια μίλησε στο βρετανικό Marie Claire για το outfit που έχει μετανιώσει περισσότερο. Και αυτό είναι από την εποχή που η ίδια ήταν μόλις 11 ετών.


«Νομίζω ότι οι χειρότερες είναι οι φωτογραφίες μου από την πρεμιέρα του Panic Room», είπε η -23χρονη σήμερα- ηθοποιός. «Είναι συνηθισμένη εικόνα του πώς ήμουν όταν ήμουν μικρότερη. Την βλέπω και σκέφτομαι "Όχι Θεέ μου"», είπε και συνέχισε: «Δεν θα έπρεπε να ντρέπομαι, γιατί ήμουν τόσο μικρή. Αλλά δεν έχει σημασία πόσο μικρή ήμουν, απλώς ντρέπομαι τόσο πολύ».

kristen mesa

Η Stewart βρέθηκε, στο πλάι της Jodie Foster, στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας της ταινίας, τον Μάρτιο του 2002. Τι είναι αυτό που δεν της αρέσει στην συγκεκριμένη εμφάνιση; «Είχα θέμα με τα μαλλιά μου, και τα είχα κόψει μόνη μου. Και είχα μικρές τούφες που πετούσαν από εδώ και από εκεί και εντελώς γελοίο outfit. Δεν ήξερα καθόλου πώς να ντυθώ σε αυτή την ηλικία, δεν ήξερα καν τι μου άρεσε. Ήμουν ένα εντελώς ατσούμπαλο παιδί».

Διαβάστε ακόμα:
Πώς φτιάχνει τα beach hair η Kristen Stewart;
Η Kristen Stewart τσούπωσε και έγινε άνθρωπος
Video: Δείτε την Kristen Stewart topless να ετοιμάζεται για την καμπάνια Balenciaga