Mad VMA 2014: Ποιο ελληνικό brand φόρεσε η Δέσποινα Βανδή στο κόκκινο χαλί;

Mad VMA 2014: Ποιο ελληνικό brand φόρεσε η Δέσποινα Βανδή στο κόκκινο χαλί;

Η στυλίστρια της Ελληνίδας σταρ, Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, μοιράζεται μαζί μας τις λεπτομέρειες του look της

Χθες το βράδυ, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, διεξήχθη η τελετή απονομής των Mad Video Music Awards και, φυσικά, αυτό που απασχόλησε τις fashionistas, ήταν οι λεπτομέρειες των looks των πιο διάσημων Ελληνίδων της showbiz. Το Queen μίλησε με την στυλίστρια της Δέσποινας Βανδή, Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, η οποία μοιράστηκε τις λεπτομέρειες της εμφάνισης της διάσημης τραγουδίστριας.

Καταρχήν να πούμε ότι, η Δέσποινα συνηθίζει, στις επίσημες εμφανίσεις της, να εμπιστεύεται Έλληνες σχεδιαστές, και αυτό μας κάνει πολύ χαρούμενους, αφού, πολλοί από αυτούς, δεν έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν τους συναδέλφους τους του εξωτερικού. Έτσι, και αυτή της η εμφάνιση, δεν αποτέλεσε εξαίρεση, αφού την σταρ έντυσε το σχεδιαστικό δίδυμο των Γιάννη Ράπτη και Δημήτρη Μαστρόκαλου, κατά κόσμον Mi-Ro.

Ειδικά για την περίσταση, οι Mi-Ro δημιούργησαν ένα strapless top, το οποίο συνδυάστηκε με μίνι, τζιν φούστα με παγιέτες, και δερμάτινο, animal print γιλέκο- όλα, φυσικά, με την υπογραφή του ελληνικού label. Τα πέδιλα της στυλάτης σταρ, σε fluo φούξια απόχρωση, με animal prints, είναι του οίκου Dolce & Gabbana, ενώ το handcrafted, πλεκτό clutch της είναι από την συλλογή Yellow Lemon for Alexandra Katsaiti. To make up της σταρ επιμελήθηκε η Βάσω Νακοπούλου, και το hairstyling της ο Βασίλης Στρατηγός.