Ποιος είναι ο καλύτερος φίλος της Scarlett Johansson; Ο χρόνος ή ο πλαστικός της;

Ποιος είναι ο καλύτερος φίλος της Scarlett Johansson; Ο χρόνος ή ο πλαστικός της;

Εκτός και αν είναι ο Benjamin Button και ο χρόνος μετράει αντίστροφα για το κορίτσι μας. 

Η ξανθιά ζουμερή star μας έχει συνηθίσει σε εμφανίσεις που συζητιούνται τόσο στις ταινίες που πρωταγωνιστεί όσο και στο κόκκινο χαλί των μεγάλων εκδηλώσεων.

Από μικρή στα βάσανα της μεγάλης οθόνης, η Scarlett είναι ένα από τα πιο εκτεθειμένα πρόσωπα στη δημοσιότητα αφού κάθε της κίνηση απασχολεί όλα τα μέσα του κόσμου. Με δεκάδες φωτογραφίσεις στα μεγαλύτερα περιοδικά και ειδύλλια που ιντριγκάρουν η λαμπερή ηθοποιός είναι ένα πρότυπο ομορφιάς για όλες τις σύγχρονες γυναίκες.

Φιγουράροντας ανάμεσα στα ομορφότερα πλάσματα του κόσμου, αδιαφορώντας για τις ανορεξικές διαστάσεις των υπόλοιπων γυναικών του Hollywood και φορώντας τουαλέτες από κορυφαίους ξένους σχεδιαστές, η Scarlett είναι μία star στην οποία όλες θα θέλαμε να μοιάσουμε, ή έστω να την έχουμε σαν κολλητή φίλη.

Αν όμως παρατηρήσετε καλύτερα την παραπάνω φωτογραφία θα καταλάβετε πως ακόμα και καλλονές σαν τη Johansson έχουν ανασφάλειες με την εμφάνισή τους, γι' αυτό και καταφεύγουν στο ιατρικό κρεβάτι του πλαστικού. Βλέποντάς τη σε μικρή ηλικία και παρατηρώντας τη φωτογραφία της, μπορεί κανείς να καταλάβει πως έχει διορθώσει τη μύτη της στο σημείο του χόνδρου.

Έτσι, η ήδη κουκλάρα ηθοποιός, μάλλον δεν ήταν ικανοποιημένη με την ήδη άρτια εμφάνισή της και κατέφυγε στη βοήθεια της πλαστικής χειρουργικής.

Πάρτε ένα μάθημα από τις star που θαυμάζουμε καθημερινά στη μικρή οθόνη και αγαπήστε τον εαυτό σας όπως ακριβώς είναι, άλλωστε το αξίζετε!