Τα Αdidas YEEZY BOOST του Kanye West ήρθαν στη Θεσσαλονίκη!

Τα Αdidas YEEZY BOOST του Kanye West ήρθαν στη Θεσσαλονίκη!

Με ένα street party στο κατάστημα Device One υποδέχθηκε η Θεσσαλονίκη το πρώτο Consortium limited edition sneaker της ελληνικής αγοράς

Μετά την επιτυχημένη παρουσίαση των Yeezy BOOST στα 57α Βραβεία Grammy, το πιο Originals κοινό της Θεσσαλονίκης υποδέχθηκε το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου τα νέα sneakers της adidas στο απόλυτο urban party στο κέντρο της πόλης!

Η είσοδος των νέων παπουτσιών του Kanye West στο κατάστημα Device One, δεν έκανε απλώς θόρυβο, προκάλεσε πάταγο! Sneakerheads, fashionistas και urban lovers συναντήθηκαν σε ένα μοναδικό street party, για να δουν από κοντά και να κάνουν δικά τους τα πρώτα adidas Originals Consortium limited edition sneakers που έφθασαν στην Ελλάδα, βάζοντας τη χώρα μας στο χάρτη με τα μόλις 50 καταστήματα παγκοσμίως, στα οποία μπορεί κανείς να βρει προϊόντα της πιο exclusive σειράς της adidas.

launch 8e0da

Το YEEZY BOOST είναι σχεδιασμένο από εξαιρετικά όμορφα και απλά υλικά και αποτυπώνει την πληρότητα που αισθάνεται ο Kanye μέσα από τη μουσική, τον πολιτισμό και τη μόδα. Η φόρμα του παπουτσιού προσπερνά τις τάσεις της μόδας, επαναπροσδιορίζει και τελειοποιεί την αισθητική για τα sneakers, ενώ χάρη στην τεχνολογία απορρόφησης κραδασμών που ενσωματώνει, συνδυάζει την απόλυτη άνεση και απόδοση με το high-end στιλ.

Λόγω της εξαιρετικά χαμηλής διαθεσιμότητας, τα YEEZY BOOST διατέθηκαν προς αγορά κατόπιν κλήρωσης που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα κατά τη διάρκεια του party- ζηλέψαμε λίγο!