Met Gala: Ποιοι celebrities φόρεσαν Tommy Hilfiger στο πιο λαμπερό event της Νέας Υόρκης;

Met Gala: Ποιοι celebrities φόρεσαν Tommy Hilfiger στο πιο λαμπερό event της Νέας Υόρκης;

Δείτε τα glamorous σύνολα που εντυπωσίασαν στο κόκκινο χαλί!

Ο Tommy και η Dee Hilfiger παρευρέθηκαν στις 4 Μαΐου 2015 στη Νέα Υόρκη και στο Costume Institute Gala του Metropolitan Museum of Art, για να γιορτάσουν την έναρξη της “China: Through the Looking Glass,”, μιας έκθεσης που διερευνά την επίδραση της κινεζικής αισθητικής στη δυτική μόδα. Η Silas Chou διετέλεσε Πρόεδρος του Gala με συμπρόεδρους την Jennifer Lawrence, τη Gong Li, τη Marissa Mayer, τη Wendi Murdoch, και την Anna Wintour.

Οι προσκεκλημένοι που κάθισαν στο τραπέζι του Tommy Hilfiger αποτελούνταν από το supermodel Karolina Kurkova με τον σύζυγό της Archie Drury, τη πρέσβειρα του brand Tommy Hilfiger Behati Prinsloo, την Κινέζα supermodel Shu Pei Qin, το αστέρι της ταινίας «Cinderella» Richard Madden, τον Βραζιλιάνο ηθοποιό Rodrigo Santoro, όλοι φορώντας Tommy Hilfiger.

«Ο Κινεζικός πολιτισμός έχει μια δυναμική επιρροή στον κόσμο της μόδας και εμπνέομαι συνεχώς από την Ανατολίτικη τέχνη και δεξιοτεχνία», δήλωσε ο Tommy Hilfiger. «Η Dee και εγώ είμαστε ενθουσιασμένοι που είμαστε σε θέση να γιορτάσουμε αυτό την υπέροχη έκθεση στο φετινό Met Gala με μια τόσο μεγάλη ομάδα φίλων και icons της βιομηχανίας της μόδας.»

Δείτε στην παραπάνω gallery τις λεπτομέρειες των red carpet looks του οίκου, που εντυπωσίασαν!



Οι φίλοι και οι followers του brand Tommy Hilfiger προσκαλούνται να συμμετάσχουν στη συζήτηση με τη χρήση του hashtag #TommyHilfiger στο Facebook, το Twitter και το Instagram.