Fashion's greatest arrival!

Fashion's greatest arrival!

H ολοκληρωμένη καλοκαιρινή συλλογή των Like a Princess Couture είναι εδώ!

H καινούργια καλοκαιρινή συλλογή Like a Princess Couture με τα αγαπημένα σας κοσμήματα και όχι μόνο, είναι πλέον εδώ! Εμπνευσμένη από τα χρώματα της Μεσογείου και δροσερή σαν το καλοκαιρινό αεράκι, διαθέτει μία μεγάλη γκάμα από υπέροχα κοσμήματα, για όλες τις ώρες της ημέρας, όπου κυριαρχούν οι χρωματιστές γυάλινες χάντρες, τα τυρκουάζ, τα κοράλλια σε κόκκινο και ρόζ χρώμα, το μετάξι, το σχοινί ακόμα και το ξύλο και φυσικά η super λεπτομέρεια, που θα εκτιμήσουν οι απανταχού fashionistas , τα κρόσσια από πολύχρωμες χρωματιστές κλωστές.

Η συλλογή "Summer Breeze 2015 Collection" θα στολίσει τα πόδια σας με εξαιρετικές σαγιονάρες από γνήσιο ελληνικό δέρμα σε μία έκρηξη χρωμάτων και υλικών και πρωτοποριακές εσπαντρίγιες που δίνουν μία άλλη άποψη για το συγκεκριμένο είδος.


Επίσης τα Like a Princess Couture θέλουν να είστε υπέροχες σε κάθε σας εμφάνιση, γιαυτό και λανσάρουν για πρώτη φορά boho τσάντες πόλης, τεράστιες τσάντες θαλάσσης αλλά και cocktail τσαντάκια.


Την ολοκληρωμένη συλλογή μπορείτε να βρείτε στο www.likeaprincesscouture.gr όπου εκεί θα ανακαλύψετε ότι η μόδα μπορεί να είναι απόλυτα προσιτή για όλες μας, αλλά και απόλυτα ποιοτική.

Στο e-shop των Like a Princess Couture μπορείτε να κάνετε το shopping σας εύκολα, με παράδοση σε δύο εργάσιμες ημέρες και τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.

Επίσης μπορείτε να καλέσετε στο 215 5107271 για τηλεφωνικές παραγγελίες με τον ίδιο τρόπο πληρωμής.

Θαυμάστε μερικές από τις φανταστικές δημιουργίες της "Summer Breeze 2015 Collection"

skoularikia 82c9a
kolie4 486c5
braxiolias 99f3a
kolie2 cee8b
sagionares3 a298f
tsanta 5ed4c
papoutsia a25c8