Η Miranda Kerr γίνεται ξανά άγγελος;

Η Miranda Kerr γίνεται ξανά άγγελος;

Ο οίκος εσωρούχων δίνει την απάντηση

Παρ’ όλο που οι φήμες πλήθαιναν πως η Miranda Kerr θα φορέσει ξανά τα φτερά της για τον οίκο Victoria’s Secret, κάτι τέτοιο φαίνεται πως δε θα συμβεί – τουλάχιστον σύντομα. Από το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας, δημοσιεύματα ανέφεραν πως η Αυστραλιανή καλλονή θα επέστρεφε στις πασαρέλες με το brand και μάλιστα, με ένα συμβόλαιο τεσσάρων εκατομμυρίων δολαρίων, όπως υποστήριζε το The Fix.

«Τα πρόσφατα δημοσιεύματα σχετικά με τον οίκο Victoria’s Secret και τη Miranda Kerr και την υπογραφή ενός νέου συμβολαίου είναι εντελώς αναληθή και δεν έχουμε ιδέα πώς προέκυψαν. Η Victoria’s Secret εκτιμά όλα όσα έχει κάνει η Miranda για το brand και όλα τα υπέροχα πράγματα που συνεχίζει να κάνει με τα δικά της projects, αλλά δεν υπάρχουν σχέδια, από οποιαδήποτε πλευρά, για ανανέωση συμβολαίου», δήλωσε εκπρόσωπος του label στο περιοδικό People.


Το μοντέλο περπάτησε για τελευταία φορά στο show του γνωστού οίκου εσωρούχων το 2012, ενώ, μετά την αποχώρησή της, και τα «αγγελάκια» Doutzen Kroes και Jessica Hart έχουν αποχωρήσει από το brand.

Διαβάστε ακόμα

Kate Moss και Lara Stone στην πιο εντυπωσιακή τους καμπάνια ever

Αυτή κι αν είναι φωτογράφιση: Η Sarah Jessica Parker ποζάρει με θέα όλη τη Νέα Υόρκη

fashiondiaries247.blogspot.com