Η Taylor Swift σχεδιάζει δική της συλλογή ρούχων!

Η Taylor Swift σχεδιάζει δική της συλλογή ρούχων!

Κι εμείς ελπίζουμε να αντικατοπτρίζει το δικό της, pin-up girl, στυλ

Μάλλον δεν της φτάνει η κορυφή. Η Taylor Swift έχει καταφέρει να χτίσει μια πολύ σημαντική και γεμάτη επιτυχίες καριέρα στη μουσική, όμως αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να κατακτήσει κι άλλους χώρους. Η 25χρονη καλλιτέχνις θα κάνει πραγματικότητα τις ευχές πολλών θαυμαστριών της ανά τον πλανήτη. Τι εννοούμε;


Η Taylor θα συνεργαστεί με την εταιρεία Heritage 66 και την ιστοσελίδα JD.com για να σχεδιάσει τη δική της, προσωπική συλλογή με ρούχα! Η συνεργασία, θα γίνει αποκλειστικά για το website και για το κοινό της Κίνας και θα περιλαμβάνει φορέματα, μπλούζες και tops(αν κρίνουμε από το στυλ της Taylor, φανταζόμαστε crop tops).


Οι fans της στην Κίνα και ιδιαίτερα το target group στο οποίο στοχεύει η εν λόγω συλλογή, οι ηλικίες δηλαδή κάτω των 25 ετών, έχουν τεράστια αγοραστική δύναμη και η συλλογή της αναμένεται να γίνει sold-out πολύ γρήγορα.
Ας ελπίσουμε πως σύντομα θα κάνει κάτι και για εμάς που βρισκόμαστε στην Ευρώπη. Μέχρι τότε, μπορούμε μόνο να φανταστούμε τι θα περιλαμβάνει η κολεξιόν και γι’ αυτό συγκεντρώσαμε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά και άψογα looks της στην παραπάνω gallery!

Διαβάστε ακόμα

Ο Karl Lagerfeld σχεδίασε παλτό που κοστίζει περισσότερο απ' ότι ένα μεγάλο σπίτι

Γνωρίστε τη London Scout: Το πιο στιλάτο και αξιολάτρευτο κοριτσάκι της Νέας Υόρκης!

fashiondiaries247.blogspot.com