G­-STAR RAW: F/W 2015-What’s New in Denim

Ερμιόνη Σαρρή
G­-STAR RAW: F/W 2015-What’s New in Denim

Bikers' jeans

Το πιο χαρακτηριστικό μοντέλο jean της G-Star μπορεί να θεωρηθεί το G-Star Elwood, το πρώτο που κατασκευάστηκε με τη μέθοδο 3D Denim.

Αντίθετα με τα παραδοσιακές τεχνικές σχεδιασμού πατρόν, που προσεγγίζουν το ρούχο σαν ένα επίπεδο αντικείμενο, η μέθοδος 3D Denim μεταχειρίζεται τεχνικές που "κτίζουν" το jean πάνω στο σώμα αυτού που το φοράει.

To concept 3D Denim δημιουργήθηκε το 1996 από τον Head Designer της G-Star, Pierre Morisset, σε κάποιο ταξίδι του στη Νότια Γαλλία. Βλέποντας το jean ενός περαστικού μοτοσικλετιστή να έχει πάρει το σχήμα των ποδιών του από την πολύωρη οδήγηση στη βροχή, ο Morisset επιδίωξε να αναδημιουργήσει την τρισδιάστατη και άκαμπτη φόρμα αυτού του βρεγμένου jean, με αποτέλεσμα τη δημιουργία του 3D Denim και του G-Star Elwood jean.

G starqueen.gr 878f7

Αναμένοντας την 20η επέτειο της εφεύρεσης του G-Star Elwood, η G-Star παρουσιάζει μια εκσυγχρονισμένη έκδοση αυτού του εμβληματικού μοντέλου: το 5620 3D Zip Elwood. Εμπνευσμένο από τους αγώνες του Moto Grand Prix, με φερμουάρ στο γόνατο, το 5620 3D Zip Elwood διατίθεται για άνδρες και γυναίκες, ενώ η νέα slim fit έκδοσή του κατασκευάζεται από tech-stretch denim με επικάλυψη βύνης, ενισχύοντας το σκληρό και δυναμικό του ύφος.

Dungarees (φόρμες εργασίας)-Σχεδιασμένες για να κολακεύουν

14 GSTAR AW 2015 PEA WOOL RELAX COAT WMN-3301 RW OVERALL WMN cf473

Η G-Star αυτή τη σεζόν παρουσιάζει ποικιλία εφαρμογών στις φόρμες, ώστε να μπορεί κάθε γυναίκα να βρει αυτή που την κολακεύει.
Με βάση τα χαρακτηριστικά σχέδια των jeans της G-Star, από το κλασσικό 5τσεπο 3301 στο χαλαρό Type-C boyfriend, η ποικιλία στις φόρμες εκτείνεται από τις ψηλόμεσες και super skinny, έως τις πιο φαρδιές και χαλαρές.

Σε όλα τα σχέδια παρουσιάζονται τα στοιχεία και οι λεπτομέρειες που έχουν κάνει το brand γνωστό, όπως τα πλάγια γαζιά που έρχονται ελαφρώς μπροστά και το συγκεκριμένο μέγεθος και η θέση για τις πίσω τσέπες..