Beneverro: Φτιαγμένο από θνητούς... εμπνευσμένο από θεούς!

Beneverro: Φτιαγμένο από θνητούς... εμπνευσμένο από θεούς!

Το καλοκαίρι του 2013 δυο φίλοι συνάντησαν έναν τσαγκάρη, ο οποίος έφτιαχνε δερμάτινα, χειροποίητα σανδάλια, χρησιμοποιώντας παραδοσιακές τεχνικές κατασκευής. Εντυπωσιασμένοι από την εξαιρετική του δουλειά, τον πλησίασαν και του έπιασαν την κουβέντα. Λίγες ώρες αργότερα, στο δρόμο της επιστροφής, τους ήρθε μια ιδέα!

Οι δυο φίλοι θα έφτιαχναν τα δικά τους σανδάλια.. μια συλλογή από luxury,δερμάτινα, χειροποίητα κομμάτια, που θα συνδυάζουν την άριστη ποιότητα με την εκλεπτυσμένη ομορφιά. Και κάπως έτσι γεννήθηκε ηBeneverro!

paragogi 9fedc
team 77ae2

Η ομάδα πίσω από το brand!

Τα σανδάλια Beneverro χαρακτηρίζονται από άνεση, πολυτέλεια και υψηλής ποιότητας υλικά. Εμπνευσμένα από διαφορετικές κουλτούρες και πολιτισμούς , προκαλούν με την αισθητική τους, παραμένοντας διαχρονικά.

cover f2d8e

Οι εποχές αλλάζουν, η μόδα εξελίσσεται, ωστόσο τα σανδάλια συνεχίζουν να αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι των ενδυματολογικών μας επιλογών.

kamar black 76999

Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο η Beneverro δημιούργησε τη νέα της σειρά για Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016, η οποία είναι εμπνευσμένη από τα αρχαιοελληνικά αγγεία, με στόχο όλα της τα κομμάτια να μπορούν να συνδυαστούν με κάθε τύπο γυναίκας και στυλ αναδεικνύοντάς την, μέσα από ένα δημιουργικό παιχνίδι με χρώματα, σχέδια και μικρές, αλλά εντυπωσιακές λεπτομέρειες, που σε συνοδεύουν σε κάθε σου βήμα!