Ολλανδική επέλαση στη Ρωσία

Ολλανδική επέλαση στη Ρωσία

H Ολλανδικής καταγωγής top model, Lara Stone, πρωταγωνιστεί στο εξώφυλλο της ρωσικής Vogue αποτείνοντας φόρο τιμής στον Αμερικανό σχεδιαστή Calvin Klein.

Άλλο ένα εξώφυλλο βάζει στο βιογραφικό της η Ολλανδικής καταγωγής top model, Lara Stone, που από υπάλληλος καταστήματος γρήγορου φαγητού κατέληξε να πρωταγωνιστεί σε καμπάνιες και να περπατά στις πασαρέλες των μεγαλύτερων οίκων διεθνώς, φτάνοντας τώρα στα είκοσι επτά της χρόνια να έχει πια εισόδημα που αγγίζει τα 3,5 εκατομμύρια ευρώ.

Η νέας κοπής, λοιπόν, Lauren Hutton, που έκανε ξανά το κενό ανάμεσα στα δόντια hot, φωτογραφήθηκε από τον Αμερικανό φωτογράφο Mark Seliger, φορώντας τόσο στο εξώφυλλο όσο και στο editorial δημιουργίες μόνο Calvin Klein Collection. Και όχι τυχαία, καθώς η Lara είναι η μούσα του οίκου και πρωταγωνιστεί στις καμπάνιες Calvin Klein Collection, CK Calvin Klein και Calvin Klein Jeans.

Η Lara περνά την καλύτερη περίοδο στα επαγγελματικά της, οπότε μη σας κάνει εντύπωση αν τη δείτε να δοκιμάζει τις ικανότητες της και στη μεγάλη οθόνη.