Η Rihanna το νέο πρόσωπο του Emporio Armani

Η Rihanna το νέο πρόσωπο του Emporio Armani

Τόσο καιρό μιλούσαμε για την εξωτική ομορφιά της RiRi, τώρα ήρθε η στιγμή να αναγνωριστεί και επίσημα, από κανέναν άλλο παρά από τον ίδιο τον οίκο Armani.

Κατά καιρούς έχει διαφημίσει προϊόντα της Nivea, της Vita Coco, καθώς και μια σειρά από τσάντες εκτός κολεξιόν του οίκου Gucci, ενώ με κάθε της εμφάνιση στη σκηνή, στη τηλεόραση, ακόμα και στον έλεγχο των αεροδρομίων, κάνει τους πάντες να σταματάνε και να χαζεύουν τις εντυπωσιακές καμπύλες της και το αψεγάδιαστο πρόσωπό της.

Να, λοιπόν, που η επίσημη αναγνώριση του κάλλους της δεν άργησε και έτσι η Rihanna πρόκειται να γίνει το πρόσωπο (και σώμα) της νέας καμπάνιας του Emporio Armani Underwear και Armani Jeans. Και όλα αυτά μόλις στα 23 της χρόνια.

Η επίσημη ανακοίνωση έγινε χτες, Δευτέρα, και η εν λόγω καμπάνια για τη περίοδο Φθινόπωρο/Χειμώνας 2012, γυρισμένη εξολοκλήρου στη Νέα Υόρκη, θα κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, σε αγορές τόσο εντός όσο και εκτός αμερικάνικων συνόρων.

Η Rihanna ακολουθεί με αυτό τον τρόπο τα βήματα της Megan Fox, η οποία υπήρξε το πρόσωπο της εταιρείας για την καμπάνια του 2010, ενώ πριν από αυτή, τη σκυτάλη κατείχε το «χρυσό» ζεύγος David και Victoria Beckham.