Φέξε μας, Jason Wu

Φέξε μας, Jason Wu

Άρωμα άνοιξης φέρνει ο διάσημος σχεδιαστής, αυτή τη φορά όχι στην γκαρνταρόμπα αλλά στο σπίτι μας, λανσάροντας (σε συνεργασία με τη NEST Fragrances) το Orchid Rain, το πρώτο κερί με την υπογραφή του.

Όπως μαρτυρά και το όνομά του, η ευωδιά του είναι ένα fruity floral κοκτέιλ από σπάνιες ορχιδέες και ασιατικό αχλάδι ενώ η πορσελάνινη συσκευασία του είναι απλά υπέροχη. Την αγκαλιάζει το χαρακτηριστικό floral μοτίβο σε μαύρο-άσπρο-γκρι που κυριάρχησε στην ανοιξιάτικη συλλογή του Jason Wu για το 2012, σε φούστες, μπλούζες και άλλα separates. «Τα λουλούδια παίζουν σημαντικό ρόλο στα σχέδιά μου» είπε ο σχεδιαστής. «Έτσι, το πρώτο άρωμά μου θέλησα να είναι λουλουδάτο, να αντικατοπτρίζει την θηλυκότητα την οποία αγαπώ ως σχεδιαστής».

Μπορεί το κερί να κυκλοφόρησε μόλις τον Μάρτιο, όμως στα σχέδια του Wu «υπάρχει μια ολόκληρη σειρά» όπως είπε ο ίδιος, και αυτό είναι το πρώτο βήμα του για περισσότερα προϊόντα με την υπογραφή του, εκτός από ρούχα και αξεσουάρ. «Ενδιαφέρομαι πολύ για ό,τι έχει να κάνει με το σπίτι και με την ομορφιά. Και η εταιρεία με την οποία συνεργάστηκα για τη δημιουργία αυτού του πρώτου κεριού, συνδυάζει τέλεια και τα δύο».


Το Orchid Rain του Jason Wu πωλείται στα Neiman Marcus και τα Bergdorf Goodman.