Vogue Eyewear 2012: Το απόλυτο αξεσουάρ του καλοκαιριού

Vogue Eyewear 2012: Το απόλυτο αξεσουάρ του καλοκαιριού

Η Vogue παρουσιάζει την νέα της συλλογή γυαλιών ηλίου για τη σεζόν άνοιξη/καλοκαίρι 2012 και «στολίζει» τα μάτια μας με τα πιο γοητευτικά αλλά και ανατρεπτικά σχέδια.

VO_2729S_1957_11
VO_2731S_1962_36

Η μόδα είναι μια περιπέτεια που πρέπει κανείς να ζει με ελαφρότητα και ειρωνεία.

Από τη δεκαετία του '70, η Vogue eyewear αφιερώνει τις συλλογές γυαλιών ηλίου και οράσεως στις νέες, δυναμικές και περίεργες γυναίκες που αγαπούν τη μόδα και θέλουν να πειραματιστούν με διαφορετικά στιλ. Οι πιο τολμηρές fashionistas υιοθετούν γρήγορα τις τελευταίες τάσεις και επιδιώκουν ένα glamorous, πολύπλευρο στιλ, εξεζητημένο και ταυτόχρονα διασκεδαστικό. Επιλέγουν VOGUE EYEWEAR για να ζήσουν το πνεύμα των καιρών μας με ζωντάνια και κομψότητα – μια πολύ σύγχρονη επωνυμία που παίζει με τις μόδες του παρελθόντος και τις επαναδιαπραγματεύεται με χιούμορ και πρωτοτυπία. Για αυτές τις γυναίκες, η Vogue eyewear αποτελεί το αλατοπίπερο της καθημερινής ζωής.

Η νέα συλλογή Άνοιξη – Καλοκαίρι παρουσιάζει ένα στιλ, το οποίο συνδυάζει τις σαγηνευτικές γραμμές του παρελθόντος με το ζωηρό δυναμισμό της σύγχρονης ζωής, σε ίσες ποσότητες, μια αλληλεπίδραση, μεταξύ της θηλυκότητας και της ειρωνείας, η οποία, σήμερα περισσότερο από ποτέ, ταιριάζει στο πνεύμα της σύγχρονης πολυτέλειας. Τα πλατιά με απαλές γραμμές σχήματα της συγκεκριμένης συλλογής εμπλουτίζονται με εύκολες, κομψές, νέες, εξεζητημένες, θηλυκές λεπτομέρειες. Μια απλή δοκιμή θα σας πείσει...