Η εκδίκηση φοράει Prada

Η εκδίκηση φοράει Prada

O διάβολος φοράει τα Prada του ξανά και επιστρέφει.

Δέκα χρόνια μετά την κυκλοφορία του βιβλίου «Ο Διάβολος φοράει Prada», φαίνεται πως ήρθε η ώρα η Andrea Sachs, η Miranda Priestly και η Emily να ξαναζήσουν στιγμές δόξας.

Σε αυτό το νέο βιβλίο που θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2013 με τον τίτλο «H εκδίκηση φορά Prada: ο Διάβολος επιστρέφει» βρίσκουμε την Andrea να εργάζεται με την Emily, η οποία έχει φύγει από το γραφείο του Runway, πάνω σε ένα νέο project, το περιοδικό «The Plunge». Και κάπου εκεί έρχεται και η σύγκρουσή τους με την γνωστή τους από τα παλιά Miranda Priestly.

Το αν το νέο βιβλίο της Lauren Weisberger θα γίνει και πάλι ταινία δεν το γνωρίζουμε, αν και όλοι το ευχόμαστε –για να δούμε πάλι τις Meryl Streep, Anne Hathaway και Emily Blunt ντυμένες με high-end designer δημιουργίες-, όμως μπορεί να προκαλέσει την Anna Wintour να κυκλοφορήσει άλλο ένα ντοκιμαντέρ τύπου «The September Issue».

Όπως και να έχει οτιδήποτε -βιβλίο, ταινία ή ντοκιμαντέρ- μπορεί να κάνει την βιομηχανία της μόδας πιο διασκεδαστική, glamorous και να τραβήξει την προσοχή του κοινού σε αυτή το επικροτούμε, όπως έχει δηλώσει και στην πρεμιέρα της ταινίας «Devil Wears Prada» στη Νέα Υόρκη η ίδια η Anna Wintour.