Ο νέος έρωτας του Karl Lagerfeld

Ο νέος έρωτας του Karl Lagerfeld

Ποια είναι η Choupette, που έχει κλέψει την καρδιά του Kaiser;

Ο Karl Lagerfeld μίλησε στο WWD για την καινούργια γυναίκα της ζωής του: την Choupette (σημαίνει «γλυκούλα» στα Γαλλικά). Πρόκειται για μία γάτα ηλικίας εννέα μηνών, η οποία ζει με τον Kaiser και απολαμβάνει όλα τα προνόμια της ζωής μαζί του.

«Είναι διάσημη για την ομορφιά της. Ο Baptiste (Giabiconi) μου την έδωσε να την προσέχω για δύο εβδομάδες που έλειπε, τα Χριστούγεννα, αλλά, όταν επέστρεψε, αρνήθηκα να την δώσω πίσω. Αποφάσισα ότι ήταν πολύ γλυκιά. Είναι σαν πραγματική γυναίκα. Έχει ισχυρή προσωπικότητα. Κάθεται μαζί μου στο τραπέζι, με το φαΐ της. Δεν αγγίζει το φαγητό μου. Δεν θέλει να τρώει από το πάτωμα. Κοιμάται κάτω από ένα μαξιλάρι και ξέρει να χρησιμοποιεί μέχρι κα iPad. Έχει δύο προσωπικές βοηθούς, μία για τη μέρα και μία για τη νύχτα. Είναι κάτι παραπάνω από κακομαθημένη».

Ο Lagerfeld δήλωσε, ακόμα, και την σκέψη του να κυκλοφορήσει ένα «ημερολόγιο» με τις σημειώσεις που κρατούν ο ίδιος και οι βοηθοί του, με τις κινήσεις, την συμπεριφορά και την διατροφή της Choupette, αλλά δεν έχει σκοπό να σχεδιάσει για την γάτα ρούχα Chanel. «Δεν μου αρέσουν τα ζώα με ανθρώπινα ρούχα. Μου θυμίζουν τσίρκο».