Michael Kors Resort 2013: Μινιμαλιστική πολυτέλεια

Michael Kors Resort 2013: Μινιμαλιστική πολυτέλεια

Μονοχρωμίες και χρυσές λάμψεις

Ο τίτλος της νέας resort συλλογής του Michael Kors για το 2013, είναι "opulent minimalism" ( Πολυτελής Μινιμαλισμός ), ενώ τα σχέδια είναι εμπνευσμένα από το πρόσφατο ταξίδι του στην Τουρκία.

Από τις ελάχιστες φορές που βλέπουμε μία συλλογή resort– με τόσο κλασική, chic και πολυτελή αίσθηση, μιας και συνήθως οι συλλογές αυτές τείνουν να είναι πιο φορέσιμες και casual. Ο Kors επέλεξε να δώσει πολυτελή χατακτήρα στα σχέδια του, να τονίσει τα κομμάτια με εντυπωσιακά κοσμήματα και χρυσές λεπτομέρειες, κρατώντας παράλληλα τον resort χαρακτήρα στις λιτές γραμμές των ρούχων.

Μας αρέσει η ιδέα αυτής της resort συλλογής να συμπεριλάβει εκτός από τα πολύ καλοκαιρινά κομμάτια (μαγιό, σανδάλια, σορτς, τουνίκ κλπ) και σακάκια, παντελόνια, παλτά όπως και πλεκτά, μιας και είναι ελάχιστοί αυτοί που μπορούν να αξιοποιήσουν καλοκαιρινά ρούχα σε πολυτελή θέρετρα, κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Καλοραμμένα κομμάτια, με έντονο vibe από τα '60s αποκτούν ένα μοντέρνο twist και ενσωματώνονται σε κάθε στυλ. Οι βραδινές τουαλέτες, συνδυάζονται με εντυπωσιακά κοσμήματα, ζώνες, τσάντες και αξεσουάρ από δέρμα πύθωνα, ημιπολύτιμες πέτρες και αλυσίδες. Ασπρόμαυρο, μπλε, κόκκινο, λευκό, μπεζ, τυρκουάζ και χρυσό, απογειώνουν τόσο το μινιμαλισμό όσο και το πολυτελές ύφος.

Τα λόγια είναι περιττά, κοιτάξτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε!