Η νέα lingerie σειρά της Stella McCartney

Η νέα lingerie σειρά της Stella McCartney

Η Βρετανίδα σχεδιάστρια στο νέο της project

H Stella McCartney παρουσίασε πρόσφατα μία νέα σειρά εσωρούχων με την υπογραφή της που, σύμφωνα με την ίδια περιέχει τις «πιο ελαφριές και αόρατες» επιλογές της αγοράς για κάθε μέρα.

Τα πέντε σχέδια σουτιέν και τα δύο σλιπ της σχεδιάστριας κυκλοφορούν σε τρία διαφορετικά υφάσματα (απαλό, λείο μετάξι, δαντέλα και διάφανο) και μία επιλογή χρωμάτων. Η σειρά μοιάζει εμπνευσμένη από την δουλειά που έκανε η McCartney με τις στολές την Ολυμπιακής ομάδας της Μεγάλης Βρετανίας, και συγκεκριμένα την ενασχόλησή της με τις τεχνητές ίνες. Τα σουτιέν είναι φτιαγμένα από πολύ λεπτό, αφρώδες υλικό, γεγονός που τα κάνει πολύ πιο ελαφριά και αόρατα.

Φυσικά, η σχεδιάστρια δεν ξεχνάει ποτέ τις οικολογικές της ανησυχίες- γι' αυτό το λόγο, όλα τα κομμάτια της lingerie σειράς είναι φτιαγμένα από ανακυκλωμένα υφάσματα και οργανικό βαμβάκι, ενώ οι Ολυμπιακοί Αγώνες την έχουν επηρεάσει εμφανώς- κάθε κομμάτι της συλλογής έχει, στο πλάι ή στις τιράντες του τρία μικρά, χρυσά κρικάκια που δίνουν ένα twist πολυτέλειας. H συλλογή, οι τιμές της οποίας ξεκινάνε από 19 και φτάνουν στις 45 λίρες, θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα τον Αύγουστο.

Διαβάστε ακόμα:

Ποια σχεδιάστρια έγινε πλέον «Δόκτωρ»;

Stella Summer Rose: το νέο, καλοκαιρινό άρωμα της Stella McCartney

Μόδα και αθλητισμός τον Ιούνιο σε σύμπραξη