Τι προτείνει η Zara για φθινόπωρο-χειμώνα 2012-2013;

Τι προτείνει η Zara για φθινόπωρο-χειμώνα 2012-2013;

Δείτε το lookbook της υπέροχης συλλογής για τη νέα σεζόν!

Η νέα κολεξιόν του δημοφιλούς high- street brand, Zara για το φθινόπωρο και το χειμώνα 2012-2013 έχει κάνει την εμφάνισή της ήδη στα καταστήματα και σας διαβεβαιώνουμε πως δεν πρόκειται καμία fashionista να μείνει ασυγκίνητη.

Η συλλογή αποτελείται από μία μίξη μοντέρνας αισθητικής και καθαρών, αυστηρών γραμμών που εμπεριέχουν όμως το retro στοιχείο και μία rock'n'roll αίσθηση. Καθαρά, συγκεκριμένα κοψίματα με μίνιμαλ χαρακτήρα και κομψά σχέδια ανακατέβουν spikes, τρουκ, κεντήματα, πέρλες, χάντρες και δαντέλα με ανάγλυφα υφάσματα, πλεκτό και πολύ δέρμα. Η συλλογή κάνει μεγάλη εντύπωση στο fashion-aware μάτι από την πρώτη στιγμή.

Ο κατάλογος Zara απαρτίζεται από εικόνες σε ασπρόμαυρο φόντο, δημιουργώντας μία αίσθηση νοσταλγίας και ρομαντικής διάθεσης. Η απουσία χρώματος δεν μας προβληματίζει καθόλου, μιας και ακόμη κι έτσι είναι έυκολο να ξεχωρίσουμε την πολυμορφικότητα και το chic στυλ των ρούχων αυτής της σεζόν. Εκτός από το έντονο μαύρο, το off-white και τα λαδί που κυριαρχούν στις χειμερινές προτάσεις, η χρωματική παλέτα του brand αγκαλιάζει τα παστέλ, το μπλε, το γκρι, το μπεζ, το βουργουνδί, το σμαραγδί και μαζί μ' αυτά απογειώνει την παραλλαγή, το amimal print και το φλοράλ.

Οι βασικές υφές πολλές για φέτος: δέρμα και δερματίνη, μετάξι, πλεκτό, δαντέλα, γούνα, denim, ζακάρ και παγιέτες! Οι τάσεις δεν μας αφήνουν ασυγκίνητες καθώς τα πλισέ και τα φερμουάρ έχουν την τιμητική τους. Μπότες από σουέντ σε μπεζ μας κλέβουν την καρδιά μαζί με δίχρωμα ankle boots σε μάυρο με σουηδικό ξύλινο τακούνι! Τα brogues παίρνουν και δίνουν μαζί με το biker style και τις καουμπόυκες μπότες και μποτάκια με τρουκ και καρφιά. Άνετες δίχρωμες και εμπριμέ πλατφόρμες τόσο σε color blocking συνδυασμούς όσο και σε animal print μας κάνουν να μην ξέρουμε τι να πρωτοπάρουμε μιας και οι τιμές στα καταστήματα Zara- είναι το λιγότερο ανταγωνιστικές για την ποιότητα που προσφέρουν. Και θα κλείσω με την αγαπημένη μου ατάκα: ZARA- ΜαγαZARA.

Πάρτε μία πρώτη γεύση από τα Zara Woman στην photo gallery και τα υπόλοιπα στο πλησιέστερο κατάστημα.

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε τη νέα καμπάνια Michael Kors!

Τι προτείνουν τα Guess by Marciano για τη νέα σεζόν;

Encounter : Ο Alexander Skarsgard και η Lara Stone σε ένα μίνι βίντεο για το νέο άρωμα του Calvin Klein