H Κατερίνα Καινούργιου σε ρόλο μοντέλου για τη Lynne!

H Κατερίνα Καινούργιου σε ρόλο μοντέλου για τη Lynne!

Δείτε την παρουσιάστρια να ποζάρει για το γνωστό label

Η συλλογή της Lynne για το φετινό χειμώνα, με πρωταγωνίστρια την γνωστή πανέμορφη παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου, μας ταξιδεύει με εμπνευσμένες δημιουργίες που ανανεώνουν την εμφάνιση μας με άποψη και στυλ για να νιώθουμε glamorous, sexy και συγχρόνως κομψή και μοντέρνα.

Οι οικολογικές γούνες και τα γούνινα γιλέκα σε απρόσμενους συνδυασμούς με μεταλλιζέ παντελόνια-φόρμες, tweed σορτσάκια και ψηλά μποτάκια, καθώς και τα πλεκτά σε αποχρώσεις του χρυσού συνδυασμένα με μιλιτέρ παρκά ή μπουφάν, δίνουν έναν αέρα μοντέρνας πολυτέλειας στις πρωινές μας εξορμήσεις. Τα logo-φούτερ συνδυάζονται με tweed μίνι φούστες.
Το λεοπάρ και τα animal prints μπορούν να φορεθούν με δερμάτινα Lynne τζάκετς σε ζεστές φθινοπωρινές αποχρώσεις, όπως το μουσταρδί για casual chic στυλ ή σε μακριές ανάλαφρες φούστες προσδίδουν θηλυκότητα στο στυλ μας.

Η κυριαρχία του μαύρου αποκτά ενδιαφέρον, χάρη στους όγκους αλλά και στις σημαντικές λεπτομέρειες όπως τα χρυσά studs, τρουκς ή αλυσίδες..
Τα peplum dresses και οι pencil φούστες μας μεταμορφώνουν σε σέξι ηρωίδες ,ενώ τα tailored dresses αποκτούν ιδιαίτερο ενδιαφέρον χάρη σε βολάν στα μανίκια ή στη μέση .
Οι ώμοι αποκαλύπτονται είτε με αμάνικα φορέματα, είτε με ασυμμετρίες στα μανίκια και η σιλουέτα αναδεικνύεται με ζώνη στη μέση ακόμα και πάνω από το παλτό.

Από μια τέτοια συλλογή δεν θα μπορούσε να λείπει η αισθησιακή δαντέλα που φέτος θα την βρούμε και σε χρώματα όπως το βαθύ πράσινο και το elegant μπεζ εκτός από το κλασικό μαύρο.

Τέλος τα έντονα χρώματα δίνουν ένα νεανικό και χαρούμενο τόνο στο στυλ μας και μπορούμε να τα εντάξουμε εύκολα σε οποιαδήποτε εμφάνιση με τσάντες Lynne σε έντονο κόκκινο, μπλε και κίτρινο ή ακόμα και με μια μικρότερη πινελιά με παπούτσια σε μπλε ρουά και φούξια. Δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε...

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε τις πρώτες φωτό από την καμπάνια Maison Martin Margiela για τα H&M

Δύο μεγάλες σχεδιάστριες μόδας δημιουργούν οικολογικά!

Δείτε τη νέα συλλογή Staff Jeans μέσα από μία hot φωτογράφιση στο Λονδίνο!