Δείτε τη νέα συλλογή Staff Jeans μέσα από μία hot φωτογράφιση στο Λονδίνο!

Δείτε τη νέα συλλογή Staff Jeans μέσα από μία hot φωτογράφιση στο Λονδίνο!

Άνετα και στιλάτα ντένιμ και όχι μόνο κομμάτια για εσένα και εκείνον

Η STAFF ξεκίνησε ως εταιρεία παραγωγής denim το 1992 και κερδίζει πόντους στην αγορά και την εκτίμηση μας κάθε σεζόν. Εκτός από τα τζιν παντελόνια, φούστες, σακάκια και πουκάμισα, παράλληλα λανσάρει και σειρά με ρούχα ώστε να συμπληρώνονται τα casual outfits. Η νέα συλλογή της Staff Jeans Φθινόπωρο Χειμώνας 2012-2013 περιλαμβάνει παντελόνια σε διάφορες γραμμές, στενά, καμπάνα αλλά και boyfriend's jeans. Η Staff Jeans λανσάρει τη νέα της καμπάνια σε μία απίστευτη φωτογράφιση μέσα από τον μαγικό φακό του διεθνώς αναγνωρισμένου Ανδρέα Σταυρινίδη, που ζει και εργάζεται μόνιμα στο Λονδίνο.

Η φωτογράφιση της νέας καμπάνιας πραγματοποιήθηκε, λοιπόν στο Ανατολικό Λονδίνο και συγκεκριμένα στο Shoreditch, μία περιοχή πόλο έλξης της urban κουλτούρας και των stylish fashion icons που συχνάζουν σε αυτή. Για την συλλογή Φ/Χ 2012-13 της Staff Jeans, οι δημιουργοί της καμπάνιας εμπνεύστηκαν από το grunge style που θεωρείται ένα από τα κυρίαρχα ρεύματα της εποχής. Με ιδιαίτερα κομμάτια που δεν θυσιάζουν την άνεση μπροστά στο στυλ και προσθέτουν χρώμα στο φθινοπωρινό και χειμωνιάτικο τοπίο, η Staff επιχειρεί να κατακτήσει το νεανικό κοινό από την αρχή, προσφέροντας αμέτρητες επιλογές τόσο για τη σύγχρονη γυναίκα όσο και για το απόλυτο αρσενικό του σήμερα.

Χρωματιστά denims και chinos παντελόνια, denim παλαιωμένα και φθαρμένα πουκάμισα, hoodies και πλεκτά jackets, αποτελούν τα highlights της νέας συλλογής που βρίσκεται ήδη στα καταστήματα της Staff Jeans. Εστιάζοντας στην παραγωγή υψηλής ποιότητας denim,την έκανε αργότερα μια από τις κορυφαίες εταιρίες παραγωγής στην Ευρώπη. Αναπτύσσοντας συνεχώς τις τεχνικές πλυσίματος του denim και χρησιμοποιώντας μόνο τα καλύτερα denim υφάσματα από Ιαπωνία και Ιταλία, η STAFF ανέπτυξε αυτήν την τεχνογνωσία και δημιούργησε το δικό της brand τα Staff Jeans & co. Μία ματιά στις φωτογραφίες δικαιολογεί απόλυτα την συνεχώς ανερχόμενη πορεία του label. Λόγω της εξαιρετικής ποιότητας, των μοναδικών πλυσιμάτων και τις δημιουργικές διαφημιστικές καμπάνιες της η Staff προσφέρει στο κοινό της ναι μεν ένα εξαιρετικό προϊόν αλλά και lifestyle. Τα κομμάτια της καταφέρνουν να είναι απόλυτα συνυφασμένα με τις τάσεις της μόδας και παράλληλα να αποτελούν κλασικά ρούχα για την casual γκαρνταρόμπα μας!
Σήμερα τα Staff Jeans είναι leader στην ελληνική αγορά denim και πουλιούνται σε περισσότερες από 10 χώρες στην Ευρώπη. Κάντε κλικ στη photo gallery και απολαύστε την στιλάτη φωτογράφιση ενώ παράλληλα παίρνετε μαθήματα για το πώς θα φορεθεί το ντένιμ φέτος! Enjoy...

Διαβάστε ακόμη:

Antique Collection: Τα πιο σικάτα κοσμήματα με vintage χαρακτήρα, από τα Li-LA-LO

Οι Gorillaz σχεδιάζουν για την Converse!

Athens Xclusive Designers Week: Ο Δημήτρης Στρέπκος των Celebrity Skin ετοιμάζεται