Clutch τσάντες: στολίδια στο χέρι κάθε γυναίκας

Clutch τσάντες: στολίδια στο χέρι κάθε γυναίκας

11 clutch τσάντες που κάθε γυναίκα θέλει να αποκτήσει έστω και μία από αυτές.

Ποιο ήταν το συμπέρασμα που βγάλαμε παρακολουθώντας όσες έκατσαν στην πρώτη σειρά των fashion shows στις εβδομάδες μόδας του προηγούμενου μήνα; Το αξεσουάρ που απογείωνε κάθε look ήταν μια clutch τσάντα. Και όχι μία απλή, αδιάφορη μικρή τσάντα, αλλά τσάντες που έκαναν μια «δήλωση», που τραβούσαν την προσοχή, μοναδικές μικρές τσάντες που έκαναν τη διαφορά.

Για αυτό το χειμώνα, λοιπόν, πέρα από τις κλασικές McQueen με την βρετανική σημαία και τις all time classic πλεκτές Bottega Veneta οι οίκοι μόδας κάνουν τη διαφορά λανσάροντας clutches τσάντες με προσοχή στη λεπτομέρεια και κεντήματα, με ρετρό πινελιές (Rochas) ή πολύ πολύ ιδιόμορφες. Την διαφορά έκανε η Charlotte Olympia που εμπνεύστηκε από ρώσικες κούκλες, αλλά και το maison Alexander McQueen που γέμισε το κλασικό clutch με τα δαχτυλίδια-νεκροκεφαλές με κεντήματα. Ο Bottega Veneta λάνσαρε μια studded chic clutch bag, ενώ ο Christopher Kane «έπαιξε» με το λεοπάρ στη μωβ απόχρωσή του. Τέλος, ο Yves Saint Laurent έμεινε πιστός στα κομψά σατέν πουγκιά του, ενώ οι οίκοι Matthew Williamson, Marni και Lanvin «δούλεψαν» πολύ κεντώντας πέτρες με επιμέλεια σε clutch τσάντες τόσο πρωινές όσο και αποκλειστικά βραδινές.

Στην παραπάνω gallery υπάρχουν οι clutch τσάντες που λατρέψαμε για τη σεζόν που διανύουμε. Ακόμη περισσότερες μπορείτε να βρείτε στο net-a-porter.com και μην παραλείψετε να ρίξετε μια ματιά σε εκείνες της αγαπημένης Βρετανίδας σχεδιάστριας αξεσουάρ που εμπιστεύονται τόσο η Kate Middleton όσο και η Poppy Delevingne, Anya Hindmarch.

Διαβάστε επίσης:

Οι 20 πιο ενδιαφέρουσες tote τσάντες της επόμενης σεζόν

Οι color blocking τσάντες που λατρέψαμε!