Evelyn και Estée Lauder: Τα εντυπωσιακά κοσμήματά τους σε δημοπρασία

Evelyn και Estée  Lauder: Τα εντυπωσιακά κοσμήματά τους σε δημοπρασία

Τα έσοδα θα διατεθούν για καλό σκοπό

Μπορεί ο Οκτώβριος να είναι ο μήνας πρόληψης ενάντια στον καρκίνο του μαστού, αλλά ο αγώνας συνεχίζεται κάθε μήνα του χρόνου. Έτσι, ο οίκος Sotheby's ανακοίνωσε ότι η η δημοπρασία με τίτλο «Magnificent Jewels» θα περιλαμβάνει 35 κομμάτια, των οποίων η αρχική αξία υπολογίζεται κοντά στα 13 εκατομμύρια δολάρια, από τις προσωπικές συλλογές των Estée και Evelyn Lauder.

Τα κοσμήματα της ιδρύτριας της beauty αυτοκρατορίας και της κόρης της είναι φτιαγμένα από ροζ και κίτρινα διαμάντια, ρουμπίνια και πολλούς άλλους ευγενείς λίθους, ενώ τα έσοδα της δημοπρασίας θα διατεθούν στον οργανισμό πρόληψης ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Η δήλωση του προέδρου του ομίλου Estée Lauder, Leonard Lauder, ήταν η εξής: «Το κάθε κόσμημα είναι μοναδικό και πολύ ιδιαίτερο. Έχει σχεδιαστεί έτσι, ώστε να είναι διαχρονικό και ταυτόχρονα άψογης αισθητικής και στυλ. Ξέρω ότι και η μητέρα μου, Estée, και η σύζυγός μου, Evelyn, θα ήθελαν να διατεθούν τα κοσμήματά τους σε αυτό τον σκοπό».

Η δημοπρασία θα γίνει στςι 5 Δεκεμβρίου και εκεί θα παρουσιαστούν κοσμήματα της οικογένειας Lauder με την υπογραφή του οίκου Van Cleef & Arpels.

Διαβάστε ακόμα:
Victoria Beckham, Louis Vuitton και άλλοι διάσημοι σχεδιαστές μεταμορφώνουν τα λούτρινα αρκουδάκια
Τα γοβάκια της Μαρίας Αντουανέτας σε δημοπρασία
O Μάγος του Οζ: To iconic φόρεμα της Dorothy σε δημοπρασία