Γούνα: Πάρτε μαθήματα από απλούς, καθημερινούς ανθρώπους για το πώς να τη συνδυάσετε!

Γούνα: Πάρτε μαθήματα από απλούς, καθημερινούς ανθρώπους για το πώς να τη συνδυάσετε!

Γιατί η αληθινή μόδα είναι στο δρόμο!

Γούνα! Για μια ακόμη χρονιά είναι must. Δεν υφίσταται χειμώνας χωρίς γούνα, καθώς είναι το ιδανικό πανωφόρι, γιατί είναι κομψό και ζεστό ταυτόχρονα. Όταν μιλάμε για γούνα, φυσικά δε μιλάμε για αληθινή, καθώς είμαστε και φιλόζωοι!


Πολλές κοπέλες αρνούνται να αγοράσουν γούνα καθώς τους είναι δύσκολο να τη συνδυάσουν. Η αλήθεια είναι ότι αν δεν την έχει συνηθίσει κάποιος, θα του φανεί λίγο περίεργη στην αρχή όταν την πρωτοφορέσει, λόγω όγκου. Μην ξεχνάτε όμως ότι ο όγκος είναι hot αυτή τη σεζόν! Οπότε ενδοιασμοί τέλος.


Το να συνδυάσεις μια γούνα δεν είναι δύσκολη υπόθεση. Μπορείτε να τη φοράτε από το πρωί μέχρι το βράδυ. Οι συνδυασμοί πάμπολλοι. Για πρωινές εμφανίσεις επιλέξτε ένα μαύρο κολάν, μια φαρδιά μπλούζα, τις αρβύλες σας, φορέστε και τη γούνα σας και είσαστε έτοιμη! Επιπλέον, μπορείτε να τη συνδυάσετε με τα jeans σας ή ακόμη και με τη φόρμα σας! Ναι καλά ακούσατε. Ένα γούνινο γιλέκο για παράδειγμα μπορεί να σας λύσει τα χέρια ανα πάσα στιγμή. Ιδανική επιλογή αποτελεί και για τις βραδινές σας εμφανίσεις, καθώς συνδυάζεται άψογα με τα φορέματά σας. Hot trend; Μακριά φούστα, T-shirt, booties και κλειδώστε το σύνολό σας με την αγαπημένη σας γούνα.


Πάμε και στην πράξη τώρα. Το Queen εντόπισε για εσάς τα καλύτερα street styles από τους δρόμους των μεγαλύτερων ευρωπαικών πρωτευουσών. Δείτε απλούς, καθημερινούς ανθρώπους να φοράνε το must-have piece, τη γούνα. Οι συνδυασμοί τους ομολογουμένως εντυπωσιακοί. Τελικά οι απλοί άνθρωποι που συναντάμε στο δρόμο, μπορούν να μας δώσουν τα καλύτερα fashion-μαθήματα.


Δείτε στη gallery τις φωτογραφίες και αντιγράψτε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο.

Διαβάστε ακόμα:

These boots are made for walking! Δείτε τα πιο hot trends της σεζόν.

Mulberry: Το καλύτερο πολυτελές label της Βρετανίας

Τέλος εποχής για Christopher Kane & Versace