H Yoko Ono θα σχεδιάσει την αντρική σειρά του Opening Ceremony!

H Yoko Ono θα σχεδιάσει την αντρική σειρά του Opening Ceremony!

Eμπνευσμένη από τον John Lennon

Η Yoko Ono, εκτός από σύζυγος του John Lennon έχει υπάρξει και fashion icon. Η λατρεία της για τη μόδα είναι γνωστή και το στυλ της εξακολουθεί να είναι απαράμιλλο. Το τελευταίο της project είναι μία συνεργασία με το label Opening Ceremony. H Υοko θα δημιουργήσει την αντρική σειρά, ονόματι "Fashions For Men" και θα έχει επιρροές από κάποια σκίτσα της τα οποία είχε δωρίσει στον Lennon την ημέρα του γάμου τους, το 1969. Σίγουρα η ανατρεπτική Υοko θα μας εκπλήξει και πάλι!

yoko02

Η σειρά "Fashions for Men" είναι εμπνευσμένη από το στυλ και την ιδιαίτερη προσωπικότητα του John Lennon και θα λανσαριστεί κατά τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές! Μέσα στη συλλογή υπάρχουν αθλητικά μπλουζάκια με τρύπες στις θηλές! Γενικά τα ρούχα έχουν περίεργα ανοίγματα και κοψίματα. Μάλιστα ένα παντελόνι έχει άνοιγμα σε σχήμα παλάμης στον καβάλο! Τέλος, υπάρχει και πουλόβερ με ανοίγματα στο στήθος σε σχήμα ματιών, το οποίο συνοδεύεται με ένα σουτιέν (αντρικό) με λαμπάκια στο επίμαχο σημείο.

Ο συνιδρυτής του Opening Ceremony, Humberto Leon, αποκαλύπτει το σκεπτικό της Yoko: «Νομίζω πως ερωτεύτηκε τόσο τον John και κάθε σπιθαμή του κορμιού του. με τη συλλογή αυτή ήθελε να αποκαλύψει κάθε σημείο του που λάτρευε! Υπάρχει κάτι πολύ όμορφο και τρυφερό γύρω από αυτό το συναίσθημα. Καταλάβαμε πως τα σχέδια είναι όμορφα και σχεδιάστηκαν με ένα σκοπό!»

Οι τιμές κυμαίνονται γύρω στα $75 – $595, και η πρώτη συλλογή της Yoko Ono θα είναι διαθέσιμη σε Νέα Υόρκη, Λονδίνο και Τόκιο από τις 30 Νοεμβρίου.

Διαβάστε ακόμη:

Mulberry: Το καλύτερο πολυτελές label της Βρετανίας

Givenchy: Τι προτείνει να κρατήσουμε το label για φέτος το χειμώνα;