Νέο κατάστημα H&M στην Καλλιθέα: Άνοιξε και σας περιμένει!

Νέο κατάστημα H&M στην Καλλιθέα: Άνοιξε και σας περιμένει!

6 όροφοι με τις τελευταίες προτάσεις της μόδας για όλη την οικογένεια

Μόλις εχτές, στις 30 Νοεμβρίου, έγιναν τα εγκαίνια του νέου καταστήματος στην Ελευθερίου Βενιζέλου 147 τα οποία ξεκίνησαν με το κόψιμο της κορδέλας από τον Store Manager, Γιάννη Ξουλόγη και την Κατερίνα Πίτση, Sales Advisor, που καλωσόρισαν τους πελάτες.

«Η Καλλιθέα είναι ένα από τα σημεία της πόλης που σχεδιάζαμε εδώ και καιρό να έχουμε παρουσία. Υπάρχει μεγάλη ζήτηση στη περιοχή για μόδα και ποιότητα στην καλύτερη τιμή και ως εκ τούτου είμαι πολύ ευτυχής που είμαστε πλέον σε θέση να προσφέρουμε αυτό το υπέροχο κατάστημα στους πελάτες μας. Η ομάδα μας έκανε απίστευτη δουλειά και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω πολύ γι 'αυτό», είπε η κα Dominique Fantaccino, Country Manager.

Το νέο εξαώροφο, 2000 m2 κατάστημα της H&M θα προσφέρει μια πλήρη γκάμα των πιο σύγχρονων και προσιτών τάσεων για όλη την οικογένεια χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα, το σχεδιασμό και το στυλ, συμπεριλαμβανομένων των συλλογών Accessories, Underwear, Divided και Sport.

Χρώμα, ευελιξία και λάμψη χαρακτηρίζουν τα αγαπημένα γυναικεία κομμάτια της Ann-Sofie Johansson, επικεφαλής του τμήματος σχεδιασμού της H&M, για το φθινόπωρο 2012. Αγαπημένα της βασικά κομμάτια: Ταγιέρ σε αστραφτερό χρώμα, φορέματα με έγχρωμα σχέδια, ζακάρ πουλόβερ με έντονα χρώματα και σακάκι σμόκιν για όλο το 24ωρο. Για τους άνδρες, αυτή η σεζόν χαρακτηρίζεται από κλασικά σχήματα σε ολοκαίνουργιο ύφος.

Η Η&Μ Ελλάδος είναι υποκατάστημα της Η&Μ Group και ξεκίνησε τη λειτουργία της το Μάρτιο του 2007 στην οδό Σταδίου στο κέντρο της Αθήνας. Σήμερα, η Η&Μ απαριθμεί 25 καταστήματα σε έξι πόλεις: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ρόδο, Ιωάννινα και Κομοτηνή.

Διαβάστε ακόμη:

To Queen.gr βρέθηκε στην παρουσίαση της ανοιξιάτικης συλλογής της H&M

Δείτε το ανοιξιάτικο lookbook της H&M για το 2013!

Maison Martin Margiela for H&M New York: Mία διαφορετική παρουσίαση που μας καθήλωσε!