Ποια είναι τα fashion must have κομμάτια της χειμερινής σεζόν;

Ποια είναι τα fashion must have κομμάτια της χειμερινής σεζόν;

Τι δεν πρέπει να λείπει από τη ντουλάπα μας φέτος

Συγκεντρώσαμε λοιπόν, τα καλύτερα από τα φετινά trends και σας παρουσιάζουμε τα κομμάτια ή τα items που θα μετατρέψουν το στυλ μας σε editorial... Αυτά τα συνοψίσαμε στα εξής:

1. Δερμάτινo Παντελόνι κολάν. Το δέρμα έχει πάρει τα πάνω του κι εμείς λατρεύουμε την δυναμική του τόσο με brogues, όσο με ankle boots συνδυασμένο με cropped T-shirts και jackets.

2. Printed pants. Ένα εμπριμέ παντελόνι, είτε σε σαλβάρι είτε σε στενή γραμμή φέτος τον χειμώνα θα το τιμήσουμε δεόντως.

3. Ένα μακρύ πουλόβερ που να μπορεί να φορεθεί και σαν φόρεμα. Θα το αποθεώσουμε και φυσικά θα κάνει κι αυτό τα θαύματά του από το πρωί ως το βράδυ!

4. Κραγιόν σε βαθύ κόκκινο, καφέ-κόκκινο, κόκκινο-μοβ, σκούρο μοβ και βατόμουρο. Είναι ό,τι πιο αισθησιακό φέτος!

5. Γιλέκο, κατά προτίμιση oversized και γούνινο ή mongolian style. Μπορεί να είναι ακόμη και αντρικό. Καρό, animal print, δερμάτινο, τσόχα, πλεκτό - όλα μας κάνουν!

6. Σκούρο βερνίκι νυχιών. Μια απόχρωση σκούρο καφέ, midnight blue, βουργουνδί ή βαθύ γκρι θα ήταν ότι πρέπει για τον φετινό χειμώνα.

7. Μεγάλες ζώνες που μπορούν να φορεθούν επάνω από σακάκια, φορέματα ακόμη και παλτό. Μπορούν να αντικαταστήσουν και το peplum effect!

8. Military parka με τρουκς ή χωρίς. Υπάρχει η εκδοχή της παραλλαγής και το σκέτο. Αν δεν έχετε κάτι ανάλογο, προτιμήσετε ένα κλασικό για να σας μείνει μιας και αποτελεί διαχρονική επένδυση.

9. Μαύρη σκιά σε smoky κρεμώδη υφή - κατά προτίμηση μαλακή για τα μάτια σου θα ήταν ότι καλύτερο για να υποστηρίξεις ένα τέτοιο ντύσιμο.

10. Δερμάτινα γάντια. Εδώ μπορείς να παίξεις με την biker αισθητική και να τολμήσεις τρουκς!

Διαβάστε ακόμη:

Ξεκίνησαν οι βροχές. Οι πιο stylish γαλότσες από τα Fullah Sugah

H&M for Brick Lane Bikes: Μια ανδρική συλλογή για την ποδηλασία

Δείτε το νέο lookbook της Mango!