PLAYROOM #2 - GIFT YOURSELF: To νέο Pop Up Shop στο Κολωνάκι

PLAYROOM #2 - GIFT YOURSELF: To νέο Pop Up Shop στο Κολωνάκι

Μια ιδιαίτερη και όλο εκπλήξεις συλλογή για εσάς και τους αγαπημένους σας

Ένα νέο pop-up shop για τα δώρα των Χριστουγέννων παρουσιάζει η πάντα πρωτοποριακή, σε ιδέες και πράξεις, μπουτίκ Bettina. To Playroom (Πινδάρου 40, Κολωνάκι), γιατί περί αυτού πρόκειται, είναι το νέο δημιούργημα της καλλιτεχνικής ομάδας The Platform, στην οποία ανατέθηκε το στήσιμο του συγκεκριμένου project. Μια ιδιαίτερη και όλο εκπλήξεις συλλογή επιλεγμένη από την BETTINA πολύ προσεκτικά απο την Ευρώπη, την Αμερική και το διαδίκτυο για εσάς και τους αγαπημενούς σας.

H Έλενα Σύρακα συμμετέχει για 2η φορά στο Playroom της BETTINA, το pop-up shop για τα δώρα των γιορτών. Στην επιτυχημένη συνταγή της κλασσικής μπουτίκ των Αθηνών η πολύτιμη κοσμηματοποιός συμμετέχει με τα εκθεσιακά κομμάτια της συλλογής που παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στο Μουσείο Ισλαμικής Τέχνης τον Φεβρουάριο.

Το Number Three, η avant-garde της Αθηναϊκής αγοράς συμμετέχει επίσης για 2η φορά,με νέα Comme des Garcons goodies και τα υπέροχα αρώματα της γαλλοϊαπωνικής "φράξιας".

Ο Άγγελος Μπράτης με ένα μέρος της συλλογής F/W 12-13, που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Οι ΟΜΜU διανθίζουν με τους διεθνείς και τοπικούς τίτλους περιοδικών και zines, posters και editions από την πλούσια συλλογή τους, επίσης για 2η φορά.

Ο οίκος Βουράκη εμπλουτίζει με charms και διακοσμητικά περιβάλλοντος εμπνευσμένα από το κλασσικό παρελθόν του οίκου. Eνώ ο οίκος Ζολώτα δημιουργεί το γούρι της ΒΕΤΤΙΝΑ για ένα ευτυχισμένο 2013.

*Από το Σάββατο 22/12/12 και για μια εβδομάδα. Είσοδος από Αναγνωστοπούλου 29 και από Πινδάρου 40.
Ωράριο λειτουργίας 12:00-20:00.

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε το καλύτερο μοντέλο της χρονιάς να... ξεφεύγει! (βίντεο)

Διάσημοι σχεδιαστές μιλούν για την... πρώτη τους φορά!

Τα «πρέπει» και τα «μη» ενός αρώματος!