Η Beyoncé στη Vogue ξανά;

Η Beyoncé στη Vogue ξανά;

Φήμες θέλουν την Αμερικανίδα τραγουδίστρια να ποζάρει για το εξώφυλλο της αμερικανικής βίβλου της μόδας.

Μπορεί ακόμη η νέα χρονιά να μην έχει καν ξεκινήσει, όμως, οι φήμες για το τεύχος Μαρτίου της αμερικανικής Vogue ξεκίνησαν. Διαβάσαμε, λοιπόν, στο διαδίκτυο πως η mega pop star Beyoncé, που το 2013 θα ασχοληθούμε αρκετά μαζί της, φωτογραφήθηκε από την μετρ της φωτογραφίας Annie Leibovitz για το εξώφυλλο του τεύχους Μαρτίου της αμερικανικής Vogue.

Ακόμη η φήμη αυτή είναι ανεπιβεβαίωτη και μπορεί να μην ευσταθεί, όμως, είναι πολύ πιθαόν να είναι αληθής. Βλέπετε το Φεβρουάριο η Beyoncé θα εμφανιστεί στο ημίχρονο του Super Bowl (Super Bowl XLVII Halftime), λίγο πριν κυκλοφορήσουν στα περίπτερα τα τεύχη Μαρτίου των περιοδικών, ενώ μες στο 2013 θα κυκλοφορήσει και το νέο της άλμπουμ που αναμένεται να περιλαμβάνει συνεργασίες με τους The-Dream, Kanye West, Justin Timberlake, Ne-Yo και Jay-Z.

Και αν δεν σας φτάνουν τα παραπάνω για να πειστείτε, τότε θυμηθείτε τα τεύχη Μαρτίου της Vogue των δύο προηγούμενων ετών. Η Lady Gaga και η Adede πρωταγωνιστούσαν το 2011 και 2012 αντιίστοιχα, οπότε άλλη μια τραγουδίστρια θα φάνταζε λογικό για φέτος.

Διαβάστε επίσης:

Πόσο θα πληρωθεί η Beyoncé για τη νέα της συνεργασία με την Pepsi;

Τι δώρο έκανε η Beyonce στον εαυτό της για τα Χριστούγεννα;