Karlie, Joan & Kate: τα μοντέλα που έκαναν αίσθηση το 2012

Karlie, Joan & Kate: τα μοντέλα που έκαναν αίσθηση το 2012

Τρία κορίτσια τράβηξαν όλα τα βλέμματα τη χρονιά που πέρασε.

Όχι, δεν είναι νεοεισερχόμενες, αλλά δεν είναι και βετεράνοι στο χώρο του modeling. Είναι, τα τρία κορίτσια που έκαναν αίσθηση φέτος και κατάφεραν όποιος ασχολείται έστω και ελάχιστα με τη μόδα να τις μάθει. Ο λόγος για τις Kate Upton, Joan Smalls και Karlie Kloss που αναμφισβήτητα φέτος ήταν η χρονιά τους.

Η Kate Upton, που πολλοί συγκρίνουν με τα sex symbols του προηγούμενου αιώνα Jayne Mansfield και Mamie van Doren ήταν η έκπληξη της φετινής χρονιάς. Αν και εμάς δεν είναι από τις αγαπημένες μας και βρίσκουμε πως είναι μια τυπική, χυμώδης, σέξι Αμερικανίδα, η Kate κατόρθωσε να περάσει από τα περιοδικά που φορούσε μαγιό στη Vogue (βρετανική και ιταλική) φέρνοντας έναν σέξι αέρα στις βίβλους της μόδας. Βέβαια, αν το φαινόμενο Kate Upton θα έχει διάρκεια ακόμη δεν το γνωρίζουμε.

Από την άλλη η Karlie Kloss και η Joan Smalls κατάφεραν φέτος να κάνουν το μεγάλο βήμα και από top models να γίνουν celebrities. Βλέπετε πολλά κορίτσια κάνουν εξώφυλλα καμπάνιες και editorials, όμως η Karlie και η Joan που και το 2011 βρίσκονταν στη λίστα με τα πιο επιτυχημένα μοντέλα της χρονιάς έκαναν όλα τα παραπάνω, περπάτησαν στην πασαρέλα της Victoria's Secret και παρουσίαζαν την εκπομπή «House of Style» στο MTV πολλαπλασιάζοντας έτσι τους fans τους.

Διαβάστε επίσης:

Τα 10 ωραιότερα εξώφυλλα της χρονιάς

Karlie Kloss: «live» κούρεμα στις σελίδες της Vogue

Dae Na: o πιο επιτυχημένος νεοεισερχόμενος στο χώρο του modeling για το 2012