Ourania Kay: Παρουσιάζει την Laborious Perspectives SS13 Collection

Ourania Kay: Παρουσιάζει την Laborious Perspectives SS13 Collection

Mία οπτική της υψηλής ραπτικής και μία tailored εφαρμογή με έμπνευση –τι άλλο- τις φόρμες εργασίας.

Η σχεδιάστρια Ourania Kay δημιούργησε την συλλογή Laborious Perspectives για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2013 με κύρια πηγή έμπνευσης τα ορυχεία και τις στολές εργασίας που όμως περπάτησαν στην πασαρέλα σε super slick & sexy εκδοχή με σιλουέτα «φάρο» της collection την ολόσωμη φόρμα.

Oι γραμμές για το Καλοκαίρι του 2013 είναι φαρδιά ρούχα, αέρινα υφάσματα και souples γραμμές, παντελόνες με ρεβέρ και γυρίσματα στα μανίκια. Φαρδιές τιράντες, και αποκαλυπτικές πλάτες. Βασικό στοιχείο της collection είναι το παιχνίδι του ανδρικού με το θηλυκό και του σοφιστικέ με το σέξυ. Τα υφάσματα είναι αέρινα, ολομέταξα κρεπ και μουσελίνες, ολομέταξος ταφτάς και βαμβάκι.

Οι αέρινες φούστες, το πλισέ, οι διακριτικές διαφάνειες, οι ανοιχτές πλάτες, τα μεταλλικά στοιχεία και τα κεντήματα συνδυάζονται στα κομμάτια της συλλογής με ένα concept so unexpected που δίνει στο ύφος της συλλογής δυναμισμό, μοναδικότητα και ταυτότητα.

Τα χρώματα που έπαιξαν στην συλλογή είναι αποχρώσεις μία παστέλ παλέτας σε τόνους μπεζ-ροζ-ιβουάρ με λίγο πορτοκαλί, και πράσινο της μέντας και δυναμική είναι η παρουσία του μαύρου.

Διαβάστε ακόμη:

Τα πιο ακριβά εσώρουχα!

Η adidas παρουσιάζει τη νέα συλλογή adidas by Stella McCartney Άνοιξη/Καλοκαίρι ‘13