Blake Lively: το πρόσωπο της νέας καμπάνιας Mademoiselle Chanel

Blake Lively: το πρόσωπο της νέας καμπάνιας Mademoiselle Chanel

Η νέα διαφημιστική καμπάνια για τις τσάντες Mademoiselle του γαλλικού οίκου υπό την καλλιτεχνική διευθυνση του Karl Lagerfeld με πρωταγωνίστρια το γνωστό Gossip Girl.

Η νέα διαφημιστική καμπάνια της τσάντας Mademoiselle του οίκου Chanel έχει σαν πρόσωπο το γνωστό Gossip Girl και style icon, Blake Lively. Η νεαρή ηθοποιός πόζαρε για το μετρ της μόδας Karl Lagerfeld, ο οποίος ανέλαβε τη φωτογράφιση και την καλλιτεχνική διεύθυνση της καμπάνιας ως head designer του οίκου αποτυπώνοντας με το φακό του την 23χρονη ηθοποιό με μια εντυπωσιακή κόκκινη Mademoiselle τσάντα ανά χείρας.

Η νεαρή ηθοποιός δεν έχει κρύψει την αγάπη της για τον κόσμο της μόδας και πρόσφατα μάλιστα ο Manolo Blahnik δημιούργησε ένα παπούτσι που φέρει το όνομά της. Η ηθοποιός έχει αποκαλύψει πως από μικρή πήγαινε για ψώνια σε vintage stores και μπουτικ με τη μαμά της, μοντέλο της εταιρείας Hanes και συχνά έφτιαχναν ρούχα και αξεσουάρ μόνες τους. Για τη συνεργασία της με το Karl Lagerfeld, η Blake δήλωσε πως ένιωσε απόλυτο δέος και σεβασμό δίπλα του ενώ όσον αφορά τα κινηματογραφικά της σχέδια η όμορφη ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην μεταφορά του κόμικ «Green Lantern» στη μεγάλη οθόνη έχοντας στο πλάι της τον ηθοποιό Ryan Reynolds.