Cara Delevingne: η βασίλισσα του λονδρέζικου fashion week

Cara Delevingne: η βασίλισσα του λονδρέζικου fashion week

Η Cara κάθισε στο θρόνο του πιο πολυσυζητημένου μοντέλου στην εβδομάδα μόδας του Λονδίνου.

 

Είναι αναμφισβήτητα το it girl της εποχής και φυσικά δεν θα μπορούσε στη γενέτειρά της παρά να μεγαλουργήσει. Ο λόγος για την Cara Delevingne που είναι ασυζητητί η βασίλισσα της εβδομάδας μόδας του Λονδίνου.

Μπορεί τη δόξα στο Burberry Prorsum ντεφιλέ να της έκλεψε η Edie Campbell που άνοιξε και έκλεισε το fashion show, όμως η εικοσάχρονη Cara περπάτησε στο σύνολο 8 shows ανοίγοντας ή κλείνοντας πέντε από αυτά. Πιο συγκεκριμένα άνοιξε τα fashion shows των Issa και Topshop Unique, έκλεισε αυτά των Matthew Williamson, Mulberry και Peter Pilotto και συμμετείχε σε αυτά των Burberry Prorsum, Giles και Sister by Sibling.

H Cara κατόρθωσε να είναι πρώτο θέμα και στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης. Πάρταρε με την Rihanna, χόρεψε το viral «Harlem Shake» μαζί με τις Jourdan Dunn και Rosie Tapner στο backstage του Topshop Unique show, έκανε παρέα με τους Harry Styles και Rita Ora, έπεσε στα σκαλιά ενός σπιτιού βγαίνοντας από ένα πάρτι και έχει ήδη στο βιογραφικό της πρωτοσέλιδα με τίτλους τύπου «η επόμενη Kate Moss».

Δείτε τη να χορεύει «Harlem Shake» και διαβάστε επίσης:

Tilda Lindstam: η βασίλισσα του νεοϋορκέζικου fashion week

Cara: για πρώτη φορά στο εξώφυλλο της βρετανικής Vogue

Cara: η νέα Kate Moss είναι και αυτή Βρετανίδα