H Victoria Beckham μιλάει για τα ρούχα της

H Victoria Beckham μιλάει για τα ρούχα της

Η σχεδιάστρια μιλάει για τα κομμάτια- κλειδιά της γκαρνταρόμπας της

Στο Stylist μίλησε η Victoria Beckham για το στυλ και τα αγαπημένα κομμάτια της γκαρνταρόμπας της, καθώς και τα πράγματα που της αρέσει να σχεδιάζει.

Για τα φορέματα: «Ένα τέλειο φόρεμα κάνει κάθε γυναίκα να νιώθει ξεχωριστή, αλλά και είναι και ευκολοφόρετο. Το να μπορώ να δημιουργήσω το τέλειο φόρεμα αλλά και να γνωρίζω ότι είναι κολακευτικό από κάθε γωνία, είναι πραγματικά σημαντικό για εμένα».

Τι κάνει μία τσάντα διαχρονική: «Η ποιότητα και η πολυτέλεια υπήρξαν πάντα οι θεμέλιοι λίθοι της handbag συλλογής μου. Κάθε κομμάτι της, είναι πολύ σημαντικό να είναι φτιαγμένο από υλικά που θα αντέξουν στην δοκιμασία του χρόνια. Από την άποψη της μόδας, όλες οι τσάντες μου είναι απόλυτα επίκαιρες, αλλά ταυτόχρονα είναι σε iconic σχέδια που έχουν μία διαχρονική ποιότητα ανεξάρτητα από την εποχή ή την σεζόν».

Για το κλασικό denim: «Ουσιαστικά σχεδιάζω πράγματα που θέλω να φοράω και που νιώθω ότι είναι καλά, την προκειμένη στιγμή. Οι γυναίκες θέλουν να νιώθουν καλά με τα ρούχα τους, αλλά και λίγο σέξι και θηλυκές. Το τζιν μου, VB1, είναι το τέλειο τζιν: αυτή τη στιγμή ζω μόνο με αυτό! Το σχέδιό του είναι τόσο ευέλικτο, που μπορώ να το φορέσω σε μία έξοδο για δείπνο, αλλά και για να πάω να πάρω τα παιδιά από το σχολείο».

Διαβάστε ακόμα:
Harper Seven (Beckham): δείτε όλα τα νέα συνολάκια του πιο καλοντυμένου μωρού στον κόσμο
Victoria Beckham: το fashion icon μας αποκαλύπτει τους 5 κανόνες του στυλ
Victoria Beckham: Η έξοδος με τις φίλες της