Μέχρι και η Kate Moss έχει πέσει θύμα bullying

Μέχρι και η Kate Moss έχει πέσει θύμα bullying

Η Lauren Hutton θαμάται τις εποχές που τα άλλα supermodels κορόιδευαν την Kate

Μπορεί να δυσκολευόμαστε να φανταστούμε την Kate Moss ως το κορίτσι που τα άλλα κορίτσια κορόιδευαν, αλλά η αλήθεια είναι ότι ακόμα και τα supermodels μπορεί να έχουν περάσει φάσεις που δεν υπήρξαν δημοφιλή και χρειάζονταν μία καλή φίλη να τα καθοδηγήσει.

Αυτή η φίλη υπήρξε, για την Moss η Lauren Hutton η οποία αποκάλυψε στο Net- A- Porter ότι στα 90's, όταν η ίδια ήταν βετεράνος του modeling, τα supermodels που μεσουρανούσαν (οι Christy Turlington, Cindy Crawford και Naomi Campbell) δεν συμπαθούσαν πολύ την Kate, που ήταν νεοτερη -ηλικιακά και στο χώρο- από τις ίδιες.

cover

«Την Kate, που εγώ γνώριζα από όταν ήταν 14, συνήθιζαν να την κοροϊδεύουν. Ζήλευαν αλλά εγώ είχα επιρροή πάνω τους και, όταν άκουσα τα σχόλιά τους για την Kate δεν δίστασα να απαντήσω και να τις κάνω να σταματήσουν», είπε. Η Hutton εξήγησε ότι αφορμή για την ζήλια των άλλων μοντέλων απέναντι στην Moss υπήρξε το εξώφυλλο του επετειακού τεύχους της Vogue, το 1999, όταν το νεαρό μοντέλο ήταν μόλις 25 χρονών και είχε εξασφαλίσει μία θέση στο μπροστικό φύλλο, ενώ οι υπόλοιπες, με μεγαλύτερη πείρα σε φωτογραφήσεις δεν φαίνονται, αφού ήταν στο πλάι.

Διαβάστε ακόμα:
Η vintage φωτογράφηση της Kate Moss
Kate Moss: με suede Balenciaga κέρδισε τις εντυπώσεις
To παθιασμένο φιλί της Sharon Stone με την Kate Moss μπροστά σε κόσμο!