Karl Lagerfeld: «Για την Cate θα έκανα τα πάντα»

Karl Lagerfeld: «Για την Cate θα έκανα τα πάντα»

Ο Kaiser της μόδας σχεδίασε κομμάτια ειδικά για τη νέα ταινία της Cate Blanchett.

Έχουν και οι σχεδιαστές μόδας της αδυναμίες τους, οι οποίες ως επί το πλείστον είναι γυναίκες επιτυχημένες στο χώρο τους, με μια ιδιαίτερη γοητεία και δυναμική παρουσία στο κόκκινο χαλί. Δεν μας έκανε, λοιπόν, εντύπωση που ο Kaiser της μόδας και επικεφαλής των οίκων Fendi και Chanel, Karl Lagerfeld σχεδίασε κουστούμια για τη νέα ταινία της Cate Blanchett «Blue Jasmine» στέλνοντας τα μαζί με ένα σημείωμα «Για την Cate θα έκανα τα πάντα».

Έτσι αποκάλυψε η ενδυματολόγος της ταινίας «Blue Jasmine», Suzy Benzinger, που υπογράφει σκηνοθετικά ο Woody Allen στο περιοδικό Lucky. «Όσον αφορά στα brands που ταιριάζουν στην Jasmine, τα Chanel και Fendi πηγαίνουν γάντι και ο Woody λατρεύει να έχει κοστούμια στις ταινίες του από εταιρίες με μεγάλη ιστορία στη μόδα. Νομίζω πως όταν ανέφερα το 'Chanel σακάκι' τα μάτια του φωτίστηκαν και μου είπε 'Νομίζεις πως μπορούμε να έχουμε ένα;'. 'Νομίζω πως ναι', του απάντησα».

cate blanchett

Έτσι δήλωσε η Benzinger και συνέχισε «Κάλεσα τον Karl Lagerfeld και έμεινα έκπληκτη. Έστειλε μέσα σε δύο ημέρες δύο custom-made σακάκια για την Cate μαζί με ένα υπέροχο σημείωμα 'Για την Cate θα έκανα τα πάντα'».

Διαβάστε επίσης:

H Cara Delevigne για την ιαπωνική Vogue

Daria Werbowy: η βασίλισσα του ισπανικού καλοκαιριού

Η ώρα της Karmen Pedaru