O Kanye West απαρνιέται τον Louis Vuitton

O Kanye West απαρνιέται τον Louis Vuitton

Στην τελευταία του συνέντευξη ο ράπερ δήλωσε πως ο τιμές του Louis Vuitton είναι πολύ υψηλές και δεν θα σχεδίαζε τώρα για εκείνον.

Μπορεί να λάνσαρε ένα ζευγάρι παπουτσιών σε συνεργασία με τον Giuseppe Zanotti αξίας αρκετών χιλιάδων ευρώ, μπορεί να έκανε πρόταση γάμου στην σύντροφό του με ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι δεκαπέντε καρατίων, μπορεί να ντύνεται μόνο με high fashion δημιουργίες των Céline, Givenchy και Maison Martin Margiela, μπορεί και η αρραβωνιαστικιά του Kim Kardashian να φοράει επίσης πανάκριβα ρούχα και αξεσουάρ, όμως, για εκείνον οι τιμές του οίκου Louis Vuitton φαίνονται πολύ υψηλές.

Ο λόγος για τον ράπερ Kanye West, που στο παρελθόν είχε σχεδιάσει ένα παπούτσι για το γαλλικό maison Louis Vuitton, αλλά φαίνεται πως θέλει να ακολουθήσει μια πορεία στη μόδα ως σχεδιαστής σε πιο προσιτές τιμές. Ο Kanye, που όπως χαρακτηριστικά είπε θέλει να γίνει ο Tupac του design (ο καλύτερος δηλαδή στο είδος του σχεδιαστής), σε πρόσφατη συνέντευξή του ανέφερε χαρακτηριστικά «Αν είχα την ευκαιρία να σχεδιάσω για τον οίκο Louis Vuitton τώρα, δεν θα το έκανα γιατί οι τιμές είναι υπερβολικά υψηλές». Μια δήλωση που συμπίπτει χρονικά με την προσπάθεια του γαλλικού maison να μεταβεί σε μια πιο hyper-luxury κατηγορία με ακόμη πιο ελίτ προϊόντα.

Διαβάστε επίσης:

Doutzen Kroes: «το modeling με έχει κάνει να νοιώθω ενοχές»

Louis Vuitton: πως ένας οίκος κάνει μια τσάντα του αντικείμενο πόθου