Κάντε το όπως οι Ιταλίδες: Tips για φινετσάτη εμφάνιση!

Κάντε το όπως οι Ιταλίδες: Tips για φινετσάτη εμφάνιση!

Εγγυημένο αποτέλεσμα

Ο καιρός άνοιξε, σιγά- σιγά τα πιο ανάλαφρα ρούχα κάνουν την εμφάνισή τους και σκεφθήκαμε να σας δώσουμε ένα sexy και στιλάτο οδηγό εμφάνισής, αντιγράφοντας τις φινετσάτες Ιταλίδες.

Παπούτσια: Αν δεν παινέψουν το σπίτι τους θα πέσει να τις πλακώσει. Τι πιο στιλάτο από ένα ζευγάρι γόβες Salvatore Ferragamo. Η Marilyn Monroe δεν τις αποχωριζόταν με τίποτα και ένα ζευγάρι γόβες σας κρατάνε μέσα στο παιχνίδι των υποχρεώσεων όλης της ημέρας.

Ρούχα cocktail: Αυτά τα ρούχα είναι η λύση σε κάθε σας πρόβλημα. Τις Ιταλίδες θα τις δείτε πάντα ωραία ντυμένες ακόμα και πολύ νωρίς το πρωί όταν θα πάνε απλά για καφέ. Τα cocktail ρούχα είναι ότι καλύτερο μπορείτε να έχετε στην ντουλάπα σας καθώς είναι ιδανικά για κάθε περίπτωση είτε αυτή είναι επαγγελματική είτε μια κοινωνική υποχρέωση. Οι Dolce &Gabbana, o Cavalli αλλά και ο οίκος Versace ξέρουν πάντα τα "θέλω" των Ιταλίδων και φροντίζουν με τις δημιουργίες τους να καλύπτουν αυτές τις ανάγκες.

Μαλλιά: Μπορεί τα ρούχα να είναι άψογα αλλά μια καλή εμφάνιση απαιτεί και ένα ωραίο χτένισμα. Μην φανταστείτε πως οι Ιταλίδες πηγαίνουν κάθε μέρα στο κομμωτήριο αλλά το μυστικό τους βρίσκεται στα ελαφρώς κυματιστά μαλλιά. Ακόμα και αν το χτένισμα έχει χαλάσει με δυο τσιμπίδια μπορείτε να κάνετε θαύματα και κανείς δεν θα το καταλάβει. Επίσης, το ελαφρύ κυμάτισμα στα μαλλιά κρατάει περισσότερο.

Ντύσιμο στη δουλειά: Εδώ οι Ιταλίδες ακολουθούν τις γραμμές των Armani, με ένα ωραίο κοστούμι και σακάκι και για τελείωμα ένα μαντήλι από τα Max Mara.

Τέλος, οι Ιταλίδες είναι ιδιαίτερα φιλόζωες και όταν βγαίνουν έξω έχουν πάντα μαζί του τα λιλιπούτεια τετράποδα τους.