Είστε σίγουρη ότι επιλέξατε το σωστό σουτιέν; Οδηγίες προς ναυτιλλόμενες

Είστε σίγουρη ότι επιλέξατε το σωστό σουτιέν; Οδηγίες προς ναυτιλλόμενες

Βρείτε το μέγεθος, το σχέδιο αλλά και το στυλ που ταιριάζουν στο δικό σας στήθος

Αν και ο καιρός σήμερα μας τα χάλασε, η αλήθεια είναι ότι αυτή είναι η καταλληλότερη στιγμή για μία καλοκαιρινή ανανέωση στην γκαρνταρόμπα μας. Πριν, όμως, ενσωματώσουμε στα outfits μας τα τελευταία trends, μήπως είναι προτιμότερο να ασχοληθούμε με κάτι πιο σημαντικό; Μήπως ήρθε η ώρα να φροντίσουμε για τα εσώρουχά μας, αφού αυτά αναδεικνύουν τέλεια το σώμα, τις καμπύλες αλλά και το στυλ μας; Το σωστό σουτιέν είναι βασικό, ώστε να φαίνεται κάθε outfit μας όσο καλύτερο γίνεται και, επειδή, οι περισσότερες, όταν κάνουμε lingerie shopping, δεν λαμβάνουμε υπόψη μας βασικούς παράγοντες, ήρθε η ώρα να σας τους αποκαλύψουμε, ώστε να βρείτε το τέλειο σουτιέν για το στήθος και το σώμα σας.

1) Η εφαρμογή
Είναι το Α και το Ω. Οι γυναίκες με μεγαλύτερο στήθος συχνά δυσκολεύονται να βρουν ένα σουτιέν που και θα κολακεύει και θα προσφέρει την απαραίτητη κάλυψη και υποστήριξη. Αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία, προτιμήστε cups που καλύπτουν ολόκληρο το στήθος για πιο αρμονικό αποτέλεσμα. Αν, από την άλλη, δεν είστε τόσο «προικισμένη» από την φύση τα πράγματα είναι πιο εύκολα. Σουτιέν με ή χωρίς ενίσχυση και μπανέλες, μπορούν να αναδείξουν το oufit σας, αρκεί να δώσετε βάση στην τέλεια εφαρμογή.

2) Το σχήμα
Όσο πιο λεπτά ρούχα φοράμε, τόσο μεγαλύτερη σημασία έχει να προσέξουμε, κάτω από αυτά, να φοράμε και το κατάλληλο σουτιέν. Ειδικά για τα t- shirts σας, αναζητείστε κάτι σε push- up σχέδιο, από ελαφρύ υλικό χωρίς ραφές.

3) Η στήριξη
Όπως αναφέραμε και πριν, οι push up επιλογές δεν είναι μόνο για έφηβες! Αν έχετε μικρότερο στήθος, ειδικά, επιλέξτε ένα σουτιέν με έξτρα ενισχύσεις- μαξιλαράκια, που θα κάνει το στήθος σας να φαίνεται πιο «γεμάτο» και στρογγυλό.

4) Οι καθημερινές σας δραστηριότητες
Αν, για παράδειγμα, γυμνάζεστε, ένα στυλάτο, αθλητικό σουτιέν που αγκαλιάζει το στήθος σας είναι ό,τι καλύτερο. Αναζητείστε, ανάλογα με την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις σας το σουτιέν που θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας.

Διαβάστε ακόμα:
Vive la France: Τα πέντε κομμάτια- κλειδιά, του κλασικού γαλλικού στυλ
Έχεις καμπύλες; Η Kim Kardashian μοιράζεται τα tips της για άψογες εμφανίσεις