Charlize Theron: Οι red carpet εμφανίσεις, η αυτοπεποίθηση και οι μέρες του modeling

Charlize Theron: Οι red carpet εμφανίσεις, η αυτοπεποίθηση και οι μέρες του modeling

Η superstar μιλάει για την σχέση της με την μόδα

Στην βρετανική Telegraph μίλησε η Charlize Theron, που αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στην ταινία A Million Ways To Die In The West, εφ' όλης της ύλης.

Για όσα την εμπνέουν στις red carpet εμφανίσεις της:
«Δεν είμαι κούκλα βιτρίνας, θέλω να μου αρέσουν αυτά που φοράω. Πάντα φροντίζω να διαφοροποιούμαι από τις προηγούμενες εμφανίσεις μου, θέλω να πω ότι ποτέ δεν είναι ίδιες μεταξύ τους. Μπορεί να εμπνευστώ από μία εικόνα, ή από την αίσθηση που μου αφήνει κάποια εποχή. Δεν ξέρω αν έχω κάποια αγαπημένη εμφάνιση, έχω υπάρξει τυχερή και καλομαθημένη, αλλά μπορώ να πω ότι ήθελα να φορέσω κάθε φόρεμα με το οποίο εμφανίστηκα- και είναι ωραίο που μπορώ να το πω αυτό».

Για την αυτοπεποίθηση στο κόκκινο χαλί:
«Πάντα λέω ότι, αν νιώθεις άνετα με όλο αυτό, ίσως πρέπει να το κοιτάξεις, γιατί δεν υπάρχει τίποτα φυσικό ή κανονικό σε αυτό το περιβάλλον. Πάντα οι εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, είναι μία σουρεάλ πραγματικότητα για μένα».

Για τα χρόνια του modeling:
«Πάντα αναφέρομαι σε αυτή την περίοδο σαν να ήμουν μία πολυτελής σερβιτόρα. Δεν μπορώ να πω ότι υπήρξε όνειρο ή πάθος μου, αλλά είμαι πάντα ευγνώμων γιατί με έκανε ανεξάρτητη. Από εκεί που δεν μπορούσα να δουλέψω σαν σερβιτόρα, γιατί είχα Νοτιοαφρικανικό διαβατήριο, είχα, ξαφνικά, μία δουλειά που μου επέτρεπε να δουλέψω μία με δύο μέρες τον μήνα και αυτό να είναι αρκετό για να πληρώνω το νοίκι μου. Αυτή η οικονομική ανεξαρτησία υπήρξε φανταστική».


Για το πώς απέφυγε το στερεότυπο του μοντέλου που έγινε ηθοποιός:
«Πιστεύω ότι, όταν ξεκίνησα, ήμουν πραγματικά κακή, δεν είχα πολλά παραδείγματα. Ήθελα να το κρύψω αυτό, και να το αποφύγω όσο γινόταν περισσότερο, αλλά νομίζω ότι πλέον έχει αλλάξει κάπως. Πιστεύω ότι τα στερεότυπα έχουν αλλάξει και ότι οι άνθρωποι είναι πιο "ανοιχτοί" ώστε να μην είναι επικριτικοί. Αλλά, στο τέλος της μέρας, αυτό που μετράει είναι το τι έκανες αφού σου δόθηκε η ευκαιρία».

Διαβάστε ακόμα:
Charlize Theron- Sean Penn: Θέλουν γάμο και παιδιά!
Charlize καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς: Τι είπε η star και ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων;