Το νυφικό της Keira Knightley δεν ήταν όσο οικονομικό πιστεύαμε

Το νυφικό της Keira Knightley δεν ήταν όσο οικονομικό πιστεύαμε

Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι έκανε και δεύτερο, κρυφό γάμο με τον James Righton- τι φόρεσε;

Όταν, τον Μάιο του 2013, η Keira Knightley παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, James Righton, κατάφερε να εντυπωσιάσει πολλούς, φορώντας ένα φόρεμα με το οποίο την είχαμε ξαναδεί.

Με το που κυκλοφόρησε η φωτογραφία αμέσως μετά τον γάμο του ζευγαριού στη Νότια Γαλλία, οι fashionistas του διαδικτύου έψαξαν και βρήκαν την εμφάνιση της ηθοποιού σε κάποια βραβεία BAFTA, αρκετά χρόνια πριν, με το strapless φόρεμα από τούλι του οίκου Chanel- χωρίς το μπουκλέ σακάκι που ο Karl Lagerfeld δημιούργησε αποκλειστικά για τον γάμο. «Έχω φορέσει το συγκεκριμένο φόρεμα πολύ. Και μου άρεσε που δεν έκανα το νυφικό μου θέμα. Ήθελα να παντρευτώ φορώντας κάτι με το οποίο είχα περάσει καταπληκτικά, κάτι το οποίο είχα συνδέσει με όμορφες αναμνήσεις», επιβεβαίωνε πέρυσι η ηθοποιός στην Telegraph.

Στο τεύχος Ιουλίου 2014 του περιοδικού Elle, όμως, η Knightley αποκάλυψε ότι, τελικά, ίσως ο γάμος της να μην ήταν όσο χαμηλών τόνων νομίζαμε αφού οι τελετές, τελικά, ήταν δύο- και το δεύτερο νυφικό της ήταν Valentino. «Έχει μακριά, layered φούστα, και μικροσκοπικά λουλούδια κεντημένα. Το φόρεσα στην τελετή που κάναμε μόνο για τους φίλους μας, στο δάσος γιατί, όταν παντρεύεσαι στο δάσος, το νυφικό σου πρέπει να έχει λουλούδια», είπε η ηθοποιός. Όσο για την τιμή του δεύτερου, όχι και τόσο οικονομικού, νυφικού της; Σύμφωνα με τα βρετανικά tabloids, ένα τέτοιο φόρεμα στοιχίζει περίπου 50.000 λίρες!

Διαβάστε ακόμα:
Το παράπονο μιας star: «Με αποκαλούσαν ανορεξική και χάλια ηθοποιό»
Αυτό κι αν είναι μικροσκοπική μέση! Μα, πόσα κιλά είναι η 28χρονη star;