Shopping: Αυτοί είναι οι κανόνες που πρέπει να ακολουθήσετε για να βρείτε το τέλειο μαγιό

Shopping: Αυτοί είναι οι κανόνες που πρέπει να ακολουθήσετε για να βρείτε το τέλειο μαγιό

Τι πρέπει να προσέξετε πριν βρείτε το πιο χρήσιμο κομμάτι του καλοκαιριού

Με τον καιρό ελαφρώς ανισόρροπο, αλλά και τις θερμοκρασίες ολοένα και να ανεβαίνουν, εμείς κάνουμε ήδη όνειρα για τις διακοπές μας, ή, έστω τις εξορμήσεις μας στην παραλία. Και, φυσικά, η αναζήτηση του τέλειου μαγιό, κάθε χρόνο, είναι μέρος αυτών των σχεδίων. Οι επιλογές μας σε σχέδια και χρώματα είναι αμέτρητες αλλά, πριν αποφασίσουμε, είναι καλό να ακολουθήσουμε μερικά χρήσιμα tips.

Μην βιαστείτε
Το να δοκιμάζεις μαγιό, είναι σαν να βγαίνεις ραντεβού. Μπορεί να πρέπει να δοκιμάσεις πολλά και διαφορετικά μέχρι να βρεις το ιδανικό. Δώστε στον εαυτό σας τον χρόνο που χρειάζεστε. Βγείτε για shopping μόνες σας, δεν χρειάζεται να επιστρατεύσετε και τις φίλες σας, κάποια πράγματα τα αποφασίζουμε καλύτερα με τον εαυτό μας.

Μην φοράτε τεράστια εσώρουχα όσο δοκιμάζετε
Μπορεί να φαίνεται αυτονόητο, αλλά, για πολλές, δε είναι. Δεν θέλετε να δείτε στον καθρέφτη, όσο δοκιμάζετε μαγιό, ογκώδεις λεπτομέρειες ή περίεργες ζάρες που δεν σας κολακεύουν καθόλου. Όσο πιο μικροσκοπικά τα εσώρουχά σας, τόσο το καλύτερο.

Μην ξεχνάτε να τσεκάρετε την εφαρμογή
Σκύψτε, για να δείτε αν το σλιπ του μαγιό σας κατεβαίνει επικίνδυνα, σηκώστε ψηλά τα χέρια σας για να επιβεβαιώσετε ότι το σουτιέν θα μείνει στην θέση του, και, γενικώς, τσεκάρετε καλά, ώστε, πριν κατευθυνθείτε προς το ταμείο, να ξέρετε ότι, εκτός από όμορφο, το νέο σας απόκτημα θα έχει την τέλεια εφαρμογή. Δεν είναι καθόλου ασήμαντο.

Δώστε σημασία στο ύφασμα
Αφού βρήκατε το μαγιό σας για το φετινό καλοκαίρι, δεν είναι κακή ιδέα να ελέγξετε την ελαστικότητα του υφάσματός του, αφού τα κομμάτια από κακής ποιότητας συνθετικό ύφασμα, φθείρονται γρήγορα. Δεν θέλετε να επαναλάβετε την διαδικασία εξεύρεσης μαγιό άμεσα- ειδικά αν έχετε βρει ένα σχέδιο που σας αρέσει πολύ.

Διαβάστε ακόμα:
Τα 5 prints poυ θα φορέσετε σε όλη σας την ζωή
Ριγέ: Τρεις νέοι τρόποι να το φορέσετε