Τζιν στο γραφείο: Πώς θα το φορέσετε

Τζιν στο γραφείο: Πώς θα το φορέσετε

Ο Σεπτέμβρης μπήκε, και η επιστροφή στο γραφείο είναι, πλέον, αναπόφευκτη. Πώς θα συμπεριλάβουμε, στα office looks, το αγαπημένο μας, denim παντελόνι;

Ο μήνας της ανασυγκρότησης μπήκε πανηγυρικά και, μαζί με αυτόν, για τους περισσότερους, ήρθε και η επιστροφή στο γραφείο. Ήρθε η ώρα να ξεχάσουμε (έστω, μέχρι το Σαββατοκύριακο), τα χαλαρά beachwear outfits των διακοπών, και να ανανεώσουμε τα office looks μας.

Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να στερηθούμε την άνεση και την casual αισθητική, που ταιριάζει τόσο άψογα με το φως και τις θερμοκρασίες της εποχής. Ευτυχώς, στις μέρες μας, είναι πάρα πολλοί οι εργασιακοί χώροι που δεν έχουν αυστηρό dress code. Αν, παρόλα αυτά, εσείς νιώθετε διστακτικά για το κατά πόσο είναι αποδεκτό να φορέσετε το denim παντελόνι σας στο γραφείο, σας έχουμε ευχάριστα. Κάνοντας τους σωστούς συνδυασμούς και επιλέγοντας τα κατάλληλα χρώματα, αξεσουάρ και υφάσματα, το τζιν παντελόνι μπορεί να γίνει το καλύτερο fashion item για cool office looks. Δείτε τους τρόπους να το εντάξετε στις εμφανίσεις σας, στην gallery.

Διαβάστε ακόμα:
Επιτέλους, κάποιος να τα πει: 8+1 άγραφοι fashion κανόνες που όλοι πρέπει να ξέρουμε
Βρείτε την τέλεια φούστα για τον σωματότυπό σας