Βάφτιση το Φθινόπωρο: Ποιο είναι το καταλληλότερο outfit για να εντυπωσιάσεις;

Βάφτιση το Φθινόπωρο: Ποιο είναι το καταλληλότερο outfit για να εντυπωσιάσεις;

Απαντάμε στις στιλιστικές σας απορίες

Το e-mail της αναγνώστριας

Γεια σας..Βαφτίζεται ο αδερφός μου τον Οκτώβριο κ δεν ξέρω τι να φορέσω..Είμαι 21 χρόνων,1.57 στο ύψος κ 55 κιλά..Ευχαριστω εκ των προτέρων για τη βοήθεια..

Η απάντηση του Queen.gr

Γεια σου φίλη μας! Σε ευχαριστούμε πολύ για το e-mail σου. Θα σου προτείνουμε δύο διαφορετικές επιλογές για την περίσταση αυτή, καθώς δε μας έχεις δώσει πολλές πληροφορίες για το δικό σου προσωπικό στυλ. Μπορείς, είτε να κάνεις τη διαφορά, διαλέγοντας να υιοθετήσεις ένα πιο ανδρόγυνο, edgy στυλ, ή να μείνεις πιστή στην "κλασική" αξία της θηλυκότητας που προσδίδει ένα φόρεμα στην εμφάνισή σου.

Η πρώτη επιλογή περιλαμβάνει μονόχρωμο κοστούμι, ή, εναλλακτικά, pencil φούστα και ψηλοτάκουνες μυτερές γόβες. Ολοκλήρωσε το look σου με ένα εντυπωσιακό χτένισμα και μακιγιάζ σε γήινους τόνους, δίνοντας έμφαση στα χείλη, με ένα κραγιόν σε έντονο χρώμα.

Από την άλλη πλευρά, η πιο θηλυκή και νεανική επιλογή, είναι ένα boho μάξι φόρεμα με floral prints, το οποίο μπορείς να φορέσεις με ψηλοτάκουνα ankle boots. Ολοκλήρωσε το look σου με μια παραμυθένια πλεξίδα και όσον αφορά το μακιγιάζ σου, προτίμησε ένα natural look, για να προσθέσεις μια νότα φρεσκάδας στην εμφάνισή σου. Ελπίζουμε να σε βοηθήσαμε. Για ό,τι άλλο μας χρειαστείς, είμαστε εδώ για σένα!

Στέλνετε τις απορίες σας εδώ