Style SOS! Τι να φορέσω στη βάφτιση του γιου μου;

Style SOS! Τι να φορέσω στη βάφτιση του γιου μου;

Απαντάμε στις στυλιστικές σας απορίες

Το e-mail της αναγνώστριας

Στις 29/5 βαπτιζω τον γιο μου στις 12 το πρωι τι εχετε να μου προτεινετε για ρουχα και παπουτσια και βαψιμο προσωπου να σας πω οτι ειμαι μικροκαμωμενη 1,58 μικροδειχνω απο την ηλικια μου ξανθια με ανταυγειες ευχαριστω πολυ εκ των προτέρων!

Στέλνετε τις απορίες σας εδώ

Η απάντηση του Queen.gr

Γεια σου φίλη μας. Σε ευχαριστούμε πολύ για το e-mail σου. Καταρχάς, να σου ζήσει! Έπειτα, εφόσον η βάφτιση είναι αρκετά νωρίς το πρωί, θα σου προτείνουμε ένα σύνολο, αλλά και αντίστοιχο hairlook και μακιγιάζ που να είναι κατάλληλο για την περίσταση.

Όσον αφορά το ντύσιμό σου, μπορείς να επιλέξεις ένα φόρεμα με κάθετη ρίγα, που θα σε βοηθήσει να φαίνεσαι πιο ψηλή και να το συνδυάσεις με ψηλοτάκουνες γόβες σε ουδέτερη απόχρωση, για να κάνεις τα πόδια σου να δείχνουν πιο μακριά και πιο λεπτά.

Όσον αφορά το beauty look σου, η beauty editor του Queen, Βιβή Αγγελάκη, σου προτείνει:

Μπορείς να δημιουργήσεις ένα natural, ρομαντικό μακιγιάζ επιλέγοντας ροζ αποχρώσεις για τα μάγουλα και τα μάτια σου. Αν έχεις ξηρή επιδερμίδα προτίμησε προϊόντα σε κρεμώδη υφή. Ακόμη, μπορείς να δώσεις μια διάφανη λάμψη στο πρόσωπό σου εφαρμόζοντας μια shimmery διάφανη πούδρα ή highlighter ψηλά στα ζυγωματικά σου! Όσο για τα μαλλιά σου, το πλεκτό στεφανάκι είναι μια καλή λύση!

13020591 1063279097077460 1699423826 n ff792