NIVEA Stress Protect: Διατηρήστε την αυτοπεποίθησή σας ακόμα KAI υπό συνθήκες Stress.

NIVEA Stress Protect: Διατηρήστε την αυτοπεποίθησή σας ακόμα KAI υπό συνθήκες Stress.

Don't Stress, Do your Best, Forget the Rest!

Γυναίκες; Το stress ως μέρος της καθημερινής μας ρουτίνας μπορεί να κάνει την εμφάνισή του καθ' όλη τη διάρκεια της μέρας, φέρνοντας μαζί του την ενοχλητική εφίδρωση. Είτε αφορά μία σημαντική επαγγελματική συνάντηση, καθημερινές υποχρεώσεις ή ακόμα και το πρώτο ραντεβού, η εφίδρωση που προκαλείται από το stress έχει πολύ εμφανή και ταυτόχρονα ενοχλητικά σημάδια.

Έχει μάλιστα αποδειχθεί επιστημονικά ότι η εφίδρωση που συνδέεται με το stress εμφανίζεται ταχύτερα και έχει πιο έντονη μυρωδιά σε σχέση με την εφίδρωση που συνδέεται με τη ζέστη ή τη φυσική άσκηση. Η καθιερωμένη πλέον και διακεκριμένη σειρά αποσμητικών NIVEA Stress Protect από το 2013 έχει φέρει την επανάσταση στα αποσμητικά, καλύπτοντας τις ανάγκες που προκαλούν οι έντονοι ρυθμοί της καθημερινότητας.

Βασισμένη σε μια αντιβακτηριδιακή φόρμουλα, η σειρά αποσμητικών NIVEA Stress Protect, από το 2013, προσφέρει επιπλέον προστασία, ακόμα και σε καταστάσεις έντονου stress και κρατά μακριά την εφίδρωση καθώς μειώνει τον ιδρώτα έως και 85%, ενώ ελαχιστοποιεί τις δυσάρεστες οσμές. Ταυτόχρονα το έλαιο αβοκάντο που περιέχει περιποιείται την επιδερμίδα της μασχάλης.

Δοκιμάστε και εσείς τα προϊόντα της σειράς NIVEA Stress Protect και διατηρήστε την αυτοπεποίθησή σας ακόμα KAI υπό συνθήκες stress, όλη μέρα!

Το προϊόντα NIVEA Stress Protect είναι διαθέσιμα σε spray και roll on.