Wet look: 3 απλά βήματα για να πετύχεις το καλοκαιρινό χτένισμα της Κατερίνας Καινούργιου

Αν ψάχνεις για ένα χτένισμα το οποίο γίνεται σε χρόνο ρεκόρ και μπορεί να σε σώσει από τις bad hair days, τότε το wet look είναι το κατάλληλο για εσένα.

Αν ψάχνεις για ένα χτένισμα το οποίο γίνεται σε χρόνο ρεκόρ, ταιριάζει σε οποιοδήποτε στιλ και μπορεί να σε σώσει από τις bad hair days, τότε το wet look είναι το κατάλληλο για εσένα. Το wet look εκτός από όλα τα παραπάνω τα οποία θα σου αναλύσω στη συνέχεια, έχει αναδειχθεί ως το πιο hot hairstyle των τελευταίων χρόνων, καθώς το έχουμε δει να πρωταγωνιστεί στα φαντασμαγορικά catwalks τους προηγούμενους μήνες, αλλά και στις πιο glam εμφανίσεις των stars του Hollywood.

Van-Noten-clp-S23-003.jpg

Για τα ξηρά και αφυδατωμένα μαλλιά φτιάχνουμε 3 DIY θεραπείες με γάλα, λεμόνι, αυγό και αβοκάντο

Είναι κομψό, διαχρονικό και ταιριάζει σε κάθε μήκος μαλλιών, ακόμα και σε κοντό καρέ. Η Κατερίνα Καινούργιου, είναι λάτρης του wet hairstyle. Η Ελληνίδα παρουσιάστρια καθημερινά επιλέγει στο πλατό της εκπομπή της τα πιο iconic και σύγχρονα χτενίσματα με τα οποία μας χαρίζει απλόχερα έμπνευση. Το wet look είναι από τις αγαπημένες τις επιλογές, καθώς κολακεύει τέλεια τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

435157534_1118955375893871_5509462075705841993_n.jpg

Σήμερα στην εκπομπή της φόρεσε ένα απαλό ροζ φόρεμα με δύο χαρακτηριστικά τριαντάφυλλα στο στήθος, για το μακιγιάζ της επέλεξε ροζ αποχρώσεις, ενώ ολοκλήρωσε το beauty look της με ένα wet hairstyle με ελαφριές κυματιστές άκρες και χωρίστρα στο πλάι. Ένα super girly και ρομαντικό look που θέλουμε οπωσδήποτε να αντιγράψουμε! Αν, λοιπόν, θες να υιοθετήσεις ένα σύγχρονο χτένισμα, που δίνει αμέσως άποψη σε κάθε στιλ ακόμα και στην πιο casual εμφάνιση τα παρακάτω βήματα θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το wet look της Κατερίνας Καινούργιου. Είσαι έτοιμη να κρατήσεις σημειώσεις;

https://www.instagram.com/p/C4Yhy0BuJJt/

Cowgirl Copper: Η γλυκιά απόχρωση του κόκκινου που κάνουν όλα τα it girls αυτή την εποχή

Ένα εύκολο, γρήγορο & κομψό χτένισμα:

Τα παρακάτω tips θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το πιο δημοφιλές χτένισμα της χρονιάς. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα hair spray για styling, έναν αφρό και μία λακ.

  • Σε νωπά μαλλιά τοποθέτησε το προϊόν για styling από τις ρίζες έως τις άκρες. (Αν δεν έχεις προϊόν για styling, εφάρμοσε ένα λάδι μαλλιών)
  • Με μία χτένα/βούρτσα, χτένισε όλα τα μαλλιά με φορά προς τα πίσω (αν θες μπορείς να κάνεις χωρίστρα) και πρόσθεσε ξανά από το προϊόν όπου χρειάζεται μαζί με αρκετή ποσότητα αφρό μαλλιών.
  • Τέλος, για να σταθεροποιήσεις το αποτέλεσμα μπορείς να το κλειδώσεις με λίγη λακ. Προσοχή! Μην το παρακάνεις γιατί δεν θέλουμε τα μαλλιά να φαίνονται κοκάλινα, θέλουμε να έχουν φυσική κίνηση και να δείχνουν glossy.

Good luck, queen!

Είναι γεγονός! Το 90s bob είναι το κούρεμα που θυμίζει τα supermodels