Το μυστικό για βελούδινα χείλη χωράει και στο πιο μικρό τσαντάκι!

Το μυστικό για βελούδινα χείλη χωράει και στο πιο μικρό τσαντάκι!

Μην το ξεχνάς ποτέ! 

Μια από τις πιο "κλασικές" εξισώσεις ομορφιάς είναι πως βελούδινα χείλη= Liposan! Τώρα, αυτή η εξίσωση αναβαθμίζεται ακόμα περισσότερο, το αγαπημένο Liposan γίνεται ακόμα πιο απαραίτητο, και ποθητό, γιατί έρχεται ανανεωμένο και σε φόρμουλα και σε συσκευασία.

Το νέο Liposan Lip Butter είναι περισσότερο από απλή φροντίδα για τα χείλη, είναι μια αισθησιακή εμπειρία που συνδυάζει περιποίηση και απαλή λάμψη που διαρκεί. Στην πρωτοποριακή μεταλλική συσκευασία του, κρύβονται αληθινά αρώματα και υπέροχες γεύσεις ενώ η πλούσια ενυδατική του σύνθεση με Hydra IQ, βούτυρο καριτέ (shea butter) και αμυγδαλέλαιο, λιώνει στα χείλη, τα περιποιείται και τους χαρίζει ξανά απαλότητα και μεταξένια λάμψη.


Το Liposan Lip Butter κυκλοφορεί σε δύο απολαυστικές γεύσεις, Βατόμουρο (Raspberry) και Bανίλια και Mακαντέμια (Vanilla & Macadamia). «Πηγή έμπνευσης ήταν το Παρίσι, η πόλη που δημιουργήθηκαν τα macarons. Τα φημισμένα γλυκίσματα είναι διαθέσιμα σε μια ευρεία ποικιλία χρωμάτων και πρωτόγνωρων γεύσεων και μας έδωσαν ιδέες για τις γεύσεις του Liposan Lip Butter. Ήταν ένα συναρπαστικό ταξίδι στον περίπλοκο κόσμο των γεύσεων και των αρωμάτων», εξηγεί η Dr. Frank Schwanke, επικεφαλής του τμήματος Face and Lip Care Product Development, της Beiersdorf.

Η μεγάλη καινοτομία των Liposan Lip Butter είναι τα αληθινά αρώματα που περιέχουν και προσφέρουν μια αυθεντική γευστική και αρωματική εμπειρία. Η πλούσια σύνθεσή τους, που περιέχει βούτυρο καριτέ (shea butter) και αμυγδαλέλαιο, διασφαλίζει ότι το προϊόν λιώνει τη στιγμή που αγγίζει τα χείλη, σφραγίζοντας την υγρασία των χειλιών και χαρίζοντας αποτέλεσμα που διαρκεί. Το βούτυρο καριτέ (shea butter), που προέρχεται από τον καρπό του αφρικανικού δέντρου, είναι πλούσιο σε βιταμίνες και είναι συμβατό ακόμα και με την ευαίσθητη επιδερμίδα των χειλιών προσφέροντας ισχυρή προστασία από την επίδραση των εξωτερικών συνθηκών. Το αμυγδαλέλαιο με βιταμίνη Ε περιποιείται τα χείλη και τα ανακουφίζει από την έντονη ξηρότητα, ενώ ταυτόχρονα τους χαρίζει μοναδική απαλότητα μεγάλης διάρκειας.

Tο να αποκτήσετε χείλη για... φίλημα είναι τόσο απλό όσο να τα φροντίζετε με το νέο Lipοsan Lip Butter!