La vie est belle: 80 χρόνια ομορφιάς με τη Lancôme!

Βιβή Αγγελάκη
La vie est belle: 80 χρόνια ομορφιάς με τη Lancôme!

"Η Lancôme είναι σαν ένας φόρος τιμής σε όλες τις γυναίκες." Penélope Cruz

1935-2015: Κι όμως, 80 χρόνια πέρασαν από τότε που ο πρωτοπόρος Armand Petitjean ίδρυσε τη Lancôme, τη μάρκα με το τριαντάφυλλο, που έκανε εκατομμύρια γυναίκες παγκοσμίως να την εμπιστευτούν, να την λατρέψουν και φυσικά να πιστέψουν ότι η ζωή είναι όμορφη με τη Lancôme!

Οκτώ δεκαετίες ομορφιάς, επιστημονικών καινοτομιών, εξαιρετικών αρωμάτων, προϊόντων περιποίησης και μακιγιάζ, χαρούμενης εξύμνησης μιας θηλυκότητας που παραμένει πάντα πιστή στον εαυτό της και ταυτόχρονα, ανανεώνεται συνεχώς, είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά που έκαναν -και συνεχίζουν να κάνουν -τη Lancôme αγαπημένο beauty brand πολλών celebrities αλλά και απλών γυναικών ανά τον κόσμο.

Έτσι, είτε μιλάμε για την Isabella Rosselini, την πρώτη ενσάρκωση της θηλυκότητας της Lancôme για γενιές γυναικών μέχρι σήμερα, είτε για την Penélope Cruz, την Kate Winslet, την Julia Roberts, τη Lupita Nyong'o, τη Lily Collins και την Alma Jodorowsky, πρέσβειρες της Lancôme, αναφερόμαστε σε γυναίκες που άφησαν το στίγμα τους στην εποχή τους! Προσιτές, γεμάτες αυτοπεποίθηση απελευθερωμένες, αφοσιωμένες, επέτρεψαν στη μάρκα να λάμπει σε όλο τον κόσμο, καλλιέργησαν την ευτυχία τους σαν τρόπο ζωής, εμπνέοντας σε όλες εμάς μια ευτυχισμένη ομορφιά: την ομορφιά του να είσαι ο εαυτός σου!

lancome

Ο αγαπημένος Οίκος θα γιορτάσει τα γενέθλιά του σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, η οποία θα είναι γεμάτη εκπλήξεις.
Κρατήστε σημειώσεις, λοιπόν:

Στις 20 Φεβρουαρίου του 2015, στην επέτειο ίδρυσης του Οίκου, θα αποκαλυφθεί ένα ακαταμάχητα ευρηματικό φιλμ – για πρώτη φορά στη Lancôme – μια μοντέρνα και λαμπερή περίληψη όλων αυτών που είναι η Lancôme.

Το Μάρτιο, θα δημοσιευτεί από τον οίκο Editions du Regard και θα διατίθεται σε διάφορα βιβλιοπωλεία παγκοσμίως ένα coffee-table book- μια ιστορία ευτυχίας, γραμμένη από την κομψή πένα του Γάλλου συγγραφέα Stéphane Guibourgé- που θα θέλετε σίγουρα να κρατήσετε και να κοιτάζετε ξανά και ξανά! Ένα βιβλίο που θα δώσει το έναυσμα για τον εορτασμό των γενεθλίων στις 8 Μαρτίου, σηματοδοτώντας την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, την οποία γιορτάζει η μάρκα κάθε χρόνο. (Θα προβάλλονται επίσης όλες οι σημαντικές στιγμές των 80 ετών της Lancôme, καθώς και σετ περιορισμένης έκδοσης θρυλικών προϊόντων). Επιπλέον, η γιορτή θα είναι και ψηφιακή, με την πρώτη περιορισμένη έκδοση να διατίθεται αποκλειστικά στο δικτυακό τόπο της Lancôme, μαζί με μια συμμετοχική και δημιουργική πλατφόρμα, στην οποία όσες είστε λάτρεις της Lancôme θα μπορείτε να πάρετε το λόγο, για να εκφράσετε το όραμά σας για τη μάρκα.

Στο απόγειο αυτής της χρονιάς που θα είναι γεμάτη ομορφιά, η Lancôme θα διοργανώσει μια μαγική βραδιά τον ερχόμενο Ιούλιο- στη διάρκεια της εβδομάδας Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι, στο σπίτι της Lancôme- στην οποία θα παρευρεθούν όλες οι πρέσβειρες του χθες, του σήμερα και του αύριο, μαζί με τους ανθρώπους – φωτογράφους, σκηνοθέτες ή make-up artists – που βοήθησαν να διαμορφωθεί η εικόνα της μάρκας.


Αναμένουμε μέχρι το Φεβρουάριο, λοιπόν!